Asiu,fajnie, że i u Ciebie pada, bo w tym Piasecznie to jakaś dziura bezdeszczowa była .Ja do Ciebie nie mogę zaglądać, bo masz tak piknie no no zeby nie zazdraszczać .ha ha Ukłony
Joanno, Ice Dance u mnie już jest, jak byś była zainteresowana.
Zastanawiam się nad tym plastikowym obrzeżem wokół placyka kamiennego.
Mam taki placyk pod ujęciem wodnym.
Wszystko jak u Ciebie, za wyjątkiem obrzeża, ale trawa mi wrasta w kamieni, zaczynam mysleć, że masz rację z tym obrzeżem. Rozumiem, że przy koszeniu ono nie przeszkadza, bo jest nisko.
To obrzeże to ekobord Debro i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie przeszkadza przy koszeniu, jest prawie równo z kamykami i trawą.
Idealne rozwiązanie również przy łączeniu żwirku z korą.
Jedyna wada to jego cena
Ale polecam Debro, zauważyłam, że sporo osób z ogrodowiska je stosuje. Anulka ostatnio takie montowała u siebie, zerknij.
Joasiu dzięki za podpowiedź w sprawie trawki, widzisz ja nawet nie mam kiedy zajrzeć do neta ledwo na forum mi starcza chwilka, ale coś mi zaczęły usychać końcówki tej trawki, pewnie mus ją do gruntu wsadzić. Nie zrobiłam zdjęcia, bo wróciłam z pracy późno i już ciemnawo było. Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczorku!
Ja nie mam zbyt dużego tego okręgu, więc cena to nie jest taki problem, mnie nieco zniechęca plastik w ogrodzie.
Tyle że, tak jak pisałam, ta trawa wrastająca w kamienie, to też nie jest fajna sprawa.
No muszę się zastanowić