Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Dorota123 19:09, 01 sie 2014

Hortensje i żurawki są teraz bezkonkurencyjne, u mnie też królują.
JoannA 19:11, 01 sie 2014

Dugie kwitnienie róż, omdlałe od upału
JoannA 19:12, 01 sie 2014

BusyBee 19:14, 01 sie 2014

Gardenarium napisał(a)

To nie topsin, topsin jest grzybobójczy, a tutaj występuje szkodnik, czyli mszyca- zdobniczka bukowa
Podlej ProAgro, opryskaj też, a jak nie ma to Confidorem, preparatem na szkodniki kochana. To nie dziwota że nie pomogło. bo mszyca grzybem nie jest

Dobrze wiedzieć że to mszyca. Dziękuję za rady i Asi i Danusi
Będę działać, bo Buczka szkoda...
Donia72 19:20, 01 sie 2014

Joasiu, tak sobie podpatruje Twoje rabaty i piekne masz zestawienia roslin. Taki sklad, lad i porzadekWprowadzaja taki spokoj w ogrodzie, i chyba o to chodzi, zeby w nim sobie wypoczywacCos mi sie zdaje, ze jak juz bede u siebie, to wiele roslinek zmieni swoje miejsce zamieszkania Denerwuje mnie wierzba na pniu, rosnie na rabacie z pecherznicami i perukowcem. Urosla taka gesta, ze mnie juz wkurza, no ale moj mezus jest nia zachwycony. Mowi, ze taki parasol jast.A mnie denerwuja te drobne listki, ktorych jest pelno. Co roku jest przycinana i rosnie jak szalona Musze jakos meza podejsc, ugadacMoze teraz po przyjezdzie mi sie uda
BusyBee 19:21, 01 sie 2014

JoannA napisał(a)

Ależ Ci wszystko pieknie kwitnie co jest na tych zdjęciach?
JoannA 19:24, 01 sie 2014

Donia72 napisał(a)
Joasiu, tak sobie podpatruje Twoje rabaty i piekne masz zestawienia roslin. Taki sklad, lad i porzadekWprowadzaja taki spokoj w ogrodzie, i chyba o to chodzi, zeby w nim sobie wypoczywacCos mi sie zdaje, ze jak juz bede u siebie, to wiele roslinek zmieni swoje miejsce zamieszkania Denerwuje mnie wierzba na pniu, rosnie na rabacie z pecherznicami i perukowcem. Urosla taka gesta, ze mnie juz wkurza, no ale moj mezus jest nia zachwycony. Mowi, ze taki parasol jast.A mnie denerwuja te drobne listki, ktorych jest pelno. Co roku jest przycinana i rosnie jak szalona Musze jakos meza podejsc, ugadacMoze teraz po przyjezdzie mi sie uda

Moj Emus tez broni mandżurskiej, a ona mnie tylko denerwuje. Z jednej strony to Em ma rację bo wierzba zasłania nam trochę bałagan na sąsiedniej działce. Ale ja i tak sie kiedyś do niej dobiorę
JoannA 19:24, 01 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Ależ Ci wszystko pieknie kwitnie co jest na tych zdjęciach?

Kasiu, to milin amerykański.
JoannA 19:28, 01 sie 2014

Busz w warzywniaku
JoannA 19:32, 01 sie 2014

Kwitnie Red Leonardo...

groszek pachnący