Haniu, bardzo dziękuję za informację w moim wątku.
Wieczorkiem wpadnę do Ciebie na dłużej. Podziwiam Twoją energię i talent. Twoje wierszyki są urocze..
My , Irenko, jesteśmy z tych "traktorowych dziewczyn". Trzeba pracować, pracujemy, a odpoczynek? Wyspać się i znów do obowiązków. Chociaż u mnie to żaden obowiązek. Robię to co chcę, i co lubię.
A SIEDZENIE W DOMU JAK JEST POGODA, TO DLA MNIE POKUTA.
Dziś postanowiłam pospacerować po Twoim ogrodzie, jest zadbany i kolorowy. Połączenie warzywnika z bylinami ozdobnymi bardzo pomysłowe. Kiedy tak spacerowałam dopatrzyłam się jeszcze innych ciekawych rozwiązań takich, jak „mini basen”, w którym pluskają się Twoje wnuki. Rodki, azalie, niezapominajki jak z bajki. (o, ja też rymuję) Najbardziej utkwiła mi w pamięci cyniowa rabata. Podoba mi się to miejsce, bez którego jak sądzę nie byłabyś szczęśliwa. Życzę dużo zdrówka Haniu.
Haniu! nie martw się tak bardzo o ogródek. Miałaś czyściutki, wyplewiony. Może tak bardzo nie zarósł. Najważniejsze że podlany.Wiem, wiem ,marne pocieszenie, ale najważniejsze , to poprawa Twojego zdrowia.Dobrej nocki!..buziaki!
Haniu trzymaj się mocno,nie dawaj się,nie obejrzysz się ,a zobaczysz swoją działeczkę.Szkoda ,że tak daleko pobiegłabym poplewić i pofocić.
Zobaczysz zaraz choroba pujdzie precz!
Pogadam z Kimś na ten temat
Z róży pozostało dno kwiatowe i kawałek gałązki. Wychodziłam dziś z pieskiem na spacer, Trochę mną zarzucało na lewą stronę, ale po kilku krokach juz było normalnie. Jest nieźle.
Miłego wieczoru.
Vanilka moja pewnie już zakwitła. Przed 10-ma dniami była już w pąkach.
Fotka ubiegłoroczna.