Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Gardenarium 20:21, 29 maj 2011

Teraz na to kompost żeby poprawić jakość gleby i przekopać, super cięcie
A to najnowsze zdjęcie piwonii, prosto z Anglii Żeby Twoja tak zakwitła.

Paeonia lactiflora "Bowl of Beauty"

Instagram Ogrodowiska
Jagna 20:26, 29 maj 2011

no cięcie to tym złamanym i wyklepanym szpadlem.A za piwonię dziękuje. Piękność prawdziwa.
hanka_andrus 20:37, 29 maj 2011

Aguniu,co ja będę narzekać na twoje pole! Sama widzę,że to nie przelewki- ale w porównaniu do stanu wyjściowego :niebo a ziemia!
Spytałam tylko,bo widzę ciebie buszującą po ogrodach, a twoich działań nie zauważyłam.
Dobre tempo macie,tyle szajsu wymieść z ogrodu własnymi rękoma.......podziwiać!
Powiedz swojemu M,że jego zdjęcia podglądałam i jestem pod ogromnym wrażeniem.Dawno nie widziałam takich zdjęć klimatycznych ,w takim odcieniu. Ma facet zdolności i to spojrzenie i wyczucie!Gratulacje.
Zróbcie ten ogród i niech on już zdjęciami się zajmuje.......a tobie tylko pomaga od czasu do czasu!
Jagna 20:38, 29 maj 2011

tak to wygląda made by My M.

Niestety rękawice mają się coraz gorzej:
Sebek 20:41, 29 maj 2011

Jak mogłaś tak potraktować te rękawiczki - jakby do grzebania w ziemi służyć miały
Jagna 20:44, 29 maj 2011

hanka_andrus napisał(a)
Aguniu,co ja będę narzekać na twoje pole! Sama widzę,że to nie przelewki- ale w porównaniu do stanu wyjściowego :niebo a ziemia!
Spytałam tylko,bo widzę ciebie buszującą po ogrodach, a twoich działań nie zauważyłam.
Dobre tempo macie,tyle szajsu wymieść z ogrodu własnymi rękoma.......podziwiać!
Powiedz swojemu M,że jego zdjęcia podglądałam i jestem pod ogromnym wrażeniem.Dawno nie widziałam takich zdjęć klimatycznych ,w takim odcieniu. Ma facet zdolności i to spojrzenie i wyczucie!Gratulacje.
Zróbcie ten ogród i niech on już zdjęciami się zajmuje.......a tobie tylko pomaga od czasu do czasu!

Haniu bardzo dziekuję za miłe słowa. Sławek uwielbia to swoje hobby. teraz panuje zrobić sobie technologię do dagerotypów. Coś pięknego takie zdjęcia. takie 3D ale bardzo starą techniką płytka miedziana jest "kliszą" odczynniki to rtęć, jod, srebro cos cudnego.
A co do ogrodu ja tak z przekory trochę napisałam.
Bardzo bym chciała zeby to szło szybciej ale jak się nie da ...co zrobię.
Jagna 20:46, 29 maj 2011

Sebek napisał(a)
Jak mogłaś tak potraktować te rękawiczki - jakby do grzebania w ziemi służyć miały

no jakoś tak wyszło........
hanka_andrus 20:50, 29 maj 2011

Niech Panu Sławkowi się uda!Będę mu kibicować z oddali!
Gardenarium 20:50, 29 maj 2011

Rękawiczki nadgryzione zębem pracy

Instagram Ogrodowiska
Jagna 20:52, 29 maj 2011

gardenarium napisał(a)
Rękawiczki nadgryzione zębem pracy

No mam nadzieję, ze nie masz mi za złe ze je tak sponiewierałam....