Czytałam w innych wątkach, że znowu walczysz z wodą
Już widzę nawet o tym u siebie nie piszesz, ale rozumiem. Okropny rok, ja tez narzekam na deszcze, ale co to w porównaniu z tym, co Ty masz u siebie.
Pozdrawiam i wspieram z oddali
Pięknie pokazujesz swój przepiękny ogród... Ale w tym zdjęciu i miejscu to się normalnie zakochałam... Róża, kamień, lawenda... i jeszcze ten złocień... No cudo...
Pozdrawiam Agnieszko... wszystkiego dobrego
Agnieszko a czy lawendzie powinnam jakieś bardziej przepuszczalne podłoże zrobić? U mnie jest ciężka czarna ziemia powinnam dodać trochę piachu pod lawendę?
Dzięki za podpowiedzi
pomysł z firaneczkami bardzo mi się spodobał
Agnieszko,
nie będę oryginalna tylko powtórze to co juz tu wszyscy inni powiedzieli...zachwyca mnie łan firletki,połączenia pastelowych róz z kamieniem, to nachylenie terenu i róznice poziomu wykorzystujesz bajecznie w komponowniu swojej przestrzeni w ogrodzie. Uwielbiam twoją kamienną ściezke z lawendami prowadzaca do furtki, a do tego świetnie wkomponowujesz te roslinki jednoroczne, te złocienie wygladaja bosko przy schodach. Z dużą przyjemnościa tu zaglądam. Możesz fotografowac swój ogród stale, z kazdej strony i pokazywac nam... na pewno nas nie zanudzisz..