AgnieszkaW
22:55, 01 lip 2013
Bogdziu, Aniu-Akanto, Marzenko, Agatko - dziękuję, miło, że zaglądacie do mnie.
Irenko, znów ogrodowa rewolucja? Tym razem Twój M ją robi? Cieszę się, że mogłam cię zainspirować. Doceniam też odbiór mojego ogrodu jako...mojego. Rzeczywiście chyba daleko mi do naśladownictwa, cenię sobie indywidualność, w końcu wodnik jestem. Wiem też, że nie wszystkim mój ogród się podoba, ale tak musi być, jeśli coś wymyka się z pod kanonów "uniformu'.
GorAniu - cieszę się, tylko czekam na informację od Ciebie.
Elu, zakoffanie zawsze dobrze robi, szczególnie dla Twojego poletka firletkowego w przyszłości, bo nie wątpię, że takowe będziesz miała.
Syla, no nie tylko raz, mam nadzieję.
AniuK - też je lubię.
Kondziu, miło mi.
Oj Debro, wcale nie, cały czas się uczę przez doświadczenia, ale dziękuję, staram się jak mogę.
Alinko - nie ukrywam, że miło "połechtałaś" moje ego. Dziękuję.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Jutro postaram się zrobić jakieś nowe fotki.
Irenko, znów ogrodowa rewolucja? Tym razem Twój M ją robi? Cieszę się, że mogłam cię zainspirować. Doceniam też odbiór mojego ogrodu jako...mojego. Rzeczywiście chyba daleko mi do naśladownictwa, cenię sobie indywidualność, w końcu wodnik jestem. Wiem też, że nie wszystkim mój ogród się podoba, ale tak musi być, jeśli coś wymyka się z pod kanonów "uniformu'.
GorAniu - cieszę się, tylko czekam na informację od Ciebie.
Elu, zakoffanie zawsze dobrze robi, szczególnie dla Twojego poletka firletkowego w przyszłości, bo nie wątpię, że takowe będziesz miała.
Syla, no nie tylko raz, mam nadzieję.
AniuK - też je lubię.
Kondziu, miło mi.
Oj Debro, wcale nie, cały czas się uczę przez doświadczenia, ale dziękuję, staram się jak mogę.
Alinko - nie ukrywam, że miło "połechtałaś" moje ego. Dziękuję.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Jutro postaram się zrobić jakieś nowe fotki.