Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Milka 12:16, 17 cze 2014

Dzień dobry z tą fotką uprzyjemnia dzień
U nas sucho niesamowicie, a jak u ciebie Agnieszko?
AgnieszkaW 15:55, 17 cze 2014

Anitko, Marto, Iwonko, Aniu, Kingo, Asiu, Basiu, Jagódko, Irenko - bardzo cieszę się z waszych odwiedzin

Kotki mam dwie i obie na zmianę pozują, a właściwie chodzą za mną po ogrodzie i dlatego często się "załapują" w obiektyw

Marto, może nie na leżaczku, bo go jakby nie mam (tzn jest jakiś stary), ale na schodkach i owszem.

Jagódko, już taką odsłonę czasem pokazywałam, ale rzeczywiście rzadko (na lewo patrząc z pod brzózki jest dom, o tu troszkę widać:
)

Irenko, u nas troszkę popadało przez weekend, więc jest w miarę, ale szybko wysycha.

Dla Was jeszcze taki widoczek:

iwonaal 16:48, 17 cze 2014

Piękna ostatnia fotka.
Jag_58 18:09, 17 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Anitko, Marto, Iwonko, Aniu, Kingo, Asiu, Basiu, Jagódko, Irenko - bardzo cieszę się z waszych odwiedzin

Kotki mam dwie i obie na zmianę pozują, a właściwie chodzą za mną po ogrodzie i dlatego często się "załapują" w obiektyw

Marto, może nie na leżaczku, bo go jakby nie mam (tzn jest jakiś stary), ale na schodkach i owszem.

Jagódko, już taką odsłonę czasem pokazywałam, ale rzeczywiście rzadko (na lewo patrząc z pod brzózki jest dom, o tu troszkę widać:
)

Irenko, u nas troszkę popadało przez weekend, więc jest w miarę, ale szybko wysycha.

Aga cudnie masz piękny trawnik ,jak Ty to robisz bo wydaje mi sie ze tam ziemia nie jest chyba zbyt dobra??? Aguś masz nawadnianie ???pozdrówka
AgnieszkaW 19:33, 17 cze 2014

Iwonko, dzięki

Jagódko, to raczej nie trawnik, tylko dzika łąka często koszona (co tydzień) - ot, i cała tajemnica Nawadniania nie mam i dlatego dzika łąka bardziej zdaje egzamin na zbitej glebie niż sama trawa, bo nie wysycha tak w czasie upałów, a po skoszeniu wygląda podobnie Rośliny podlewam dość rzadko (jak muszę), radzą sobie same. Inna sprawa, że zrezygnowałam z bardziej wymagających gatunków, np. rododendronów - te choć piękne, to u mnie nie pasują. Ja zadowalam się lawendą i różami oraz roślinami skalnymi i berberysami
Jag_58 20:36, 17 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Iwonko, dzięki

Jagódko, to raczej nie trawnik, tylko dzika łąka często koszona (co tydzień) - ot, i cała tajemnica Nawadniania nie mam i dlatego dzika łąka bardziej zdaje egzamin na zbitej glebie niż sama trawa, bo nie wysycha tak w czasie upałów, a po skoszeniu wygląda podobnie Rośliny podlewam dość rzadko (jak muszę), radzą sobie same. Inna sprawa, że zrezygnowałam z bardziej wymagających gatunków, np. rododendronów - te choć piękne, to u mnie nie pasują. Ja zadowalam się lawendą i różami oraz roślinami skalnymi i berberysami

Aga a na fotce wyglada jak wzorowy trawniczek ale faktycznie pięknie masz rację dobór gatunków jest jednak bardzo ważny Ty tak super dobrałaś wszystko że te achy i ochy sa naprawdę zasłuzonei wiesz Twój ogród niezmiennie mnie zachwyca pozdrówka
ewsyg 20:48, 17 cze 2014

Agnieszko, kiedy oglądam zdjęcia Twojej bajkowej krainy to mam wrażenie, że u Ciebie zawsze świeci słońce.
Donia72 21:14, 17 cze 2014

Pospacerowałam sobie Było super
Aneczka 21:36, 17 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)

Jery jak pięknie, nie no teraz to już w doła wpadnę
Alisonek 21:48, 17 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)
między ulewą a ulewą

Kasik z Zielonej Góry odesłała mnie do Ciebie, żebym podejrzała sobie połązenie róż i lawendy. i tylko Twój ogród upewnił mnie w przekonaniu że to cudowne połączenie i że warto!!! a pamiętasz jakie masz tam róże posadzone???
pozdrawiam Agnieszko, i pokazuj więcej i więcej swoich pięknych widoków