Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

bleebla 12:25, 29 paź 2014

Uwielbiam tą porę u Ciebie w ogrodzie
AgnieszkaW 13:51, 29 paź 2014

Agatko, dziękuję

Ewo, z tą przejrzystością listopadową to rożnie bywa - jeśli jest słońce, to tak, jest pięknie (np. dzisiaj), a jeśli szaruga, mglisto i mokro? Wtedy zostaje kominek i np. dobra książka. Noo, przeoczyłaś, cofnij kilka stronek...

Aga, dzięki, też lubię, ale jak jest słoneczko

Pozdrawiam
Milka 14:20, 29 paź 2014

Agnieszko gratuluję i niezmiernie się cieszę, że zobaczę ogródnależy do mojej grupy ulubionych
a kicia u ciebie niesamowita, zaśmiecę ci wątek i wkleję kicię mojej mamy, ta kicia mamy to dla niej lekarstwo choć psioczy mama codziennie, ale ją kocha
renatamama3 14:39, 29 paź 2014

Zachwyciła ,mnie zmrożona kosodrzewina i berberysy uwielbiam jesienią .Gratuluję odcinka w TV .pozdrawiam
Margarete 14:51, 29 paź 2014

Bogdzia napisał(a)

Dorzucę jeszcze ogród Pszczółki, GabiK, Greglis i w przygotowaniu sa również ogrody Dzidki i Vivy ,Poziomki, Grammy.Będą też jeszcze inne , o których wiem ale tam jeszcze nie zaczęto kręcic . Wiem też o takich spoza naszego grona jesli chodzi o własnośc ale nasi maja tam swój udział.Gosia o której pisze Małgosia to Goniak.

Zapomniałam o ogrodach Gabi i Pszczółkui - sory , jasne że i wWsze ogrody były u Maji, sama oglądałam te odcinki....
O pozostałych nie wiedziałam, ale za to wiedziałam że niezawodni Ogrodowiczanie mnie poprawią i uzupełnią.

Zmrożony jurajski - bosssssski....
Pszczelarnia 15:15, 29 paź 2014

Margarete napisał(a)

Zapomniałam o ogrodach Gabi i Pszczółkui - sory , jasne że i wWsze ogrody były u Maji, sama oglądałam te odcinki....
O pozostałych nie wiedziałam, ale za to wiedziałam że niezawodni Ogrodowiczanie mnie poprawią i uzupełnią.

Zmrożony jurajski - bosssssski....

Mówi się o mnie, Margaretko?

Ach, było minęło. Pozostaje miła pamiątka.
Będzie jeszcze kiedyś ogród w Międzygórzu na dawnym cmentarzu poniemieckim przy zabytkowym kościele drewnianym późnobarokowym (barok wiejski), który to ogród pszczółka "wykonała" przy pomocy społeczników.
Milka 15:58, 29 paź 2014

dla zaglądających zmrożony Jurajski

Fantastico!!!
bdan 16:06, 29 paź 2014

Pszczelarnia napisał(a)

To ja muszę być w opozycji o wyrażanej opinii o listopadzie. Lubię za przejrzystość, otwartość przestrzeni, taką nagość natury i za ludzi, którzy wtedy szukają ciepła i garną się do siebie i nawet mają czas dla siebie w jesienne wieczory.

Jak pięknie napisane.
Madzenka 19:02, 29 paź 2014

kocham listopad za zmrożony ogród...

Nie wykopuj Bonica dosadż tylko do niej purpury
AgnieszkaW 19:34, 29 paź 2014

Irenko, zobaczymy, jak to będzie... Kociak śliczności, nie dziwię się, że mama tak go kocha

Renatko, dziękuję

Małgosiu, było i jeszcze trochę będzie w Majce tych ogrodów z Ogrodowiska

Ewo, to ja czekam na ten ogród, w którym miałaś swój udział

Irenko, dziękuję

Dana, oj pięknie ta nasza Ewcia pisze

Marzenko, ogród zmrożony fajnie wygląda, jak potem słonko świeci Bonicy nie wykopuję, purpury pomiędzy nie dosadzam, bo tam miejsca nie ma. Zostaje jak jest