AgnieszkaW
14:53, 07 mar 2015
Konradzie, Bogdziu, pozdrawiam
Beatko, lepiej pomyśleć wcześniej, dopiero potem sadzić, ja niestety kilka błędów popełniłam z sadzeniem (bo nie było na rynku tylu i takich roślin jak są teraz, kupowało się i sadziło to, co było, a było niewiele...sadziło się, by szybko urosło, bo tanie, bo tylko "to" było dostępne albo się coś od kogoś dostało, nie myśląc, jak to będzie wyglądało za 8-9 lat) i teraz powoli muszę je naprawiać (o ile się da, bo nie wszystko się da).
Mariolko, dzisiaj piękna pogoda, ale pracuję w ogrodzie, nie mam czasu na fotki...
Borbetko, obiecaną mam, zobaczymy jak to będzie ze spełnieniem tych obietnic.
Iwonko, miło, że zaglądasz
Dzisiaj jest u nas bardzo ładnie, choć temperatura nie "powala", ale i tak trochę popracowałam (a teraz mam kawową przerwę, więc jestem na forum).
Aniu, u mnie też fajnie, dlatego nie mam czasu na fotki. Pościnałam suche badyle kocimiętki, szałwii, zawilców, przycięłam berberysy - wszystkie
, zauważyłam fioletowe pączki krokusów, przycięłam kilka hortensji bukietowych (nie wszystkie). Traw, róż, lawendy, perowskii, budlei i santoliny jeszcze nie ruszam. Tyle raportu, zaraz lecę znów do ogrodu
Miłego popołudnia

Beatko, lepiej pomyśleć wcześniej, dopiero potem sadzić, ja niestety kilka błędów popełniłam z sadzeniem (bo nie było na rynku tylu i takich roślin jak są teraz, kupowało się i sadziło to, co było, a było niewiele...sadziło się, by szybko urosło, bo tanie, bo tylko "to" było dostępne albo się coś od kogoś dostało, nie myśląc, jak to będzie wyglądało za 8-9 lat) i teraz powoli muszę je naprawiać (o ile się da, bo nie wszystko się da).
Mariolko, dzisiaj piękna pogoda, ale pracuję w ogrodzie, nie mam czasu na fotki...
Borbetko, obiecaną mam, zobaczymy jak to będzie ze spełnieniem tych obietnic.
Iwonko, miło, że zaglądasz

Aniu, u mnie też fajnie, dlatego nie mam czasu na fotki. Pościnałam suche badyle kocimiętki, szałwii, zawilców, przycięłam berberysy - wszystkie

Miłego popołudnia