Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

AgnieszkaW 14:53, 07 mar 2015

Konradzie, Bogdziu, pozdrawiam

Beatko, lepiej pomyśleć wcześniej, dopiero potem sadzić, ja niestety kilka błędów popełniłam z sadzeniem (bo nie było na rynku tylu i takich roślin jak są teraz, kupowało się i sadziło to, co było, a było niewiele...sadziło się, by szybko urosło, bo tanie, bo tylko "to" było dostępne albo się coś od kogoś dostało, nie myśląc, jak to będzie wyglądało za 8-9 lat) i teraz powoli muszę je naprawiać (o ile się da, bo nie wszystko się da).

Mariolko, dzisiaj piękna pogoda, ale pracuję w ogrodzie, nie mam czasu na fotki...

Borbetko, obiecaną mam, zobaczymy jak to będzie ze spełnieniem tych obietnic.

Iwonko, miło, że zaglądasz Dzisiaj jest u nas bardzo ładnie, choć temperatura nie "powala", ale i tak trochę popracowałam (a teraz mam kawową przerwę, więc jestem na forum).

Aniu, u mnie też fajnie, dlatego nie mam czasu na fotki. Pościnałam suche badyle kocimiętki, szałwii, zawilców, przycięłam berberysy - wszystkie, zauważyłam fioletowe pączki krokusów, przycięłam kilka hortensji bukietowych (nie wszystkie). Traw, róż, lawendy, perowskii, budlei i santoliny jeszcze nie ruszam. Tyle raportu, zaraz lecę znów do ogrodu

Miłego popołudnia
Kondzio 16:52, 07 mar 2015

Bogdzia napisał(a)

A jak to zrobisz jak skasowac się nie daje?

Aga miłego weekendu.
da się Danusia ma takie możliwości
kitek81 18:09, 07 mar 2015

widzę, że popracowałaś trochę w ogrodzie u mnie sąsiedzi też zaczęli, miałam też iść coś porobić, ale ból głowy dziś miałam taki, że odpuściłam! może jutro będzie lepiej, to chociaż rabatkę na froncie sobie posprzątam
pozdrawiam serdecznie
AgnieszkaW 18:51, 08 mar 2015

Z przedwiosennym pozdrowieniem...

kasiek 19:22, 08 mar 2015

Ach jak powiało wiosna - ślicznie - tyle że mało
Acha - ja dziś ja wylegiwałam sie tak jak Twój kiciuś - zgodnie ze złożona obietnicą I mine miałam jeszcze bardziej błogą (dowód u mnie)
barbara_kraj... 19:33, 08 mar 2015

Aga, wczoraj miałam do Ciebie zajrzec, ale 'ugrzęzłam' w innym wątku.
Zawiedziona jestem, bo myślałam, ze u Ciebie juz łany krokusów, a tu pączki tylko.
Ech, ta wiosna! Tak wybiórczo ogrody traktuje.
Tamaryszek 18:41, 09 mar 2015

Witaj Agnieszko, Mira pokazywała swoje bratki, posadziłaś u siebie?
Czy Twoja działka jest na stoku skierowanym na południe?
malgorzata_s... 18:46, 09 mar 2015

Aguś wiosna U mnie już też Buziam
GorAna 21:00, 09 mar 2015

Agnieszko, pozdrawiam
Buziaki
weronika77 21:43, 09 mar 2015

Na wiosnę u Ciebie za wcześnie, zajrzę za parę dni.Kajtek u fryzjera jest bardzo grzeczny. Pozdrawiam.