Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

gierczusia 14:57, 17 lip 2016

Siedzę i się gapię i nic więcej juž chyba nie wyduszę...gapię się maniakalnie zawsze uwielbiałam jurajski , ale teraz po tym fejsliftingu po prostu...powalił mnie na cycki tego się nie da inaczej opisać tak więc leżę se na tych cyckach i myślę ,že jurajski.....ma wszystkiego po troszku i iglaczek i trawka i kolor...noo po prostu nie mogę
Ps 1 czy robisz coś tajemnego z kosodrzewinà , że nie jest łysa od spodu tylko taka mega zwarta ??
Ps2.. jest taka strona w necie gdzie zamieszcza się ogłoszenia o zaginionych i poszukiwanych kotach...znasz ???
może Twoja gdzieś przysnęła na jakimś samochodzie i gdziesik ja wywieźli...i mimo wszytsko znalazła gdzieś bezpieczny i dobry dom...nie można nie liczyć na hepiend Aguś ... tak ja na przykład dorobiłam się kota właściciel się nie znalazł, mimo ,że naprawdę szukaliśmy...buziaki
danuta_szwajcer 12:31, 27 lip 2016

AgnieszkaW napisał(a)

Pięknie Pozdrawiam
AgnieszkaW 10:55, 10 sie 2016

Kochani, jestem znów, dziękuję, że zaglądacie
Eluś, kosodrzewinom wyłamuję dwie trzecie młodych przyrostów w maju, a czasem i przycinam gałęzie (przycinam w okresie poza wegetacją, czyli np. w listopadzie), ale te, które mają jakieś pojedyncze igły, wtedy z tych gałęzi zazwyczaj odbijają młode przyrosty. Czasem trzeba kosodrzewiny podciąć drastycznie od dołu, by uformować małe, wielopniowe drzewko - wszystko z wyczuciem.
Tusiala 10:57, 10 sie 2016

Pięknie...
AgnieszkaW 11:05, 10 sie 2016

dojrzałe lato
AgnieszkaW 11:13, 10 sie 2016

dojrzałe lato - cd
Pszczelarnia 11:41, 10 sie 2016

AgnieszkaW napisał(a)
dojrzałe lato - cd

Dojrzałość zawiera w sobie pełnię, coś jak zbiór owoców w sadzie jesiennym.
Jeżeli lato jest dojrzałe, to czymże jest jesień? Tak sobie rozmyślam. Bo - choć fotki przywołują wspomnienie plaż greckich - to jednak jesień, jesień werbenami się zaczęła.

Chciałam napisać, że widzę urocze dzbany i misy - w sam raz na porę dojrzałych zbiorów wina i miodu.

Jaką masz perowskię? Konkretną odmianę?

Agnieszko, masz barbulę w swoim ogrodzie? Pasuje do Ciebie.

Luki 12:18, 10 sie 2016

Zawsze zaglądam z przyjemnością i podziwiam klimat jurajskiego
Donia72 14:12, 10 sie 2016

Agnieszko, jurajski o każdej porze roku jest pięknypozdrawiam cieplutko
wrobelki 14:30, 10 sie 2016

AgnieszkaW napisał(a)
dojrzałe lato - cd

Agnieszko chciałam zapytać co to za piękna trawka pod drzewem? Cudna jest i widzę że w słoneczku rośnie przydałaby się taka u mnie