gierczusia
14:57, 17 lip 2016

Siedzę i się gapię
i nic więcej juž chyba nie wyduszę...gapię się maniakalnie
zawsze uwielbiałam jurajski , ale teraz po tym fejsliftingu po prostu...powalił mnie na cycki 
tego się nie da inaczej opisać 
tak więc leżę se na tych cyckach i myślę ,že jurajski.....ma wszystkiego po troszku i iglaczek i trawka i kolor...noo po prostu nie mogę 
Ps 1 czy robisz coś tajemnego z kosodrzewinà , że nie jest łysa od spodu tylko taka mega zwarta ??
Ps2.. jest taka strona w necie gdzie zamieszcza się ogłoszenia o zaginionych i poszukiwanych kotach...znasz ???
może Twoja gdzieś przysnęła na jakimś samochodzie i gdziesik ja wywieźli...i mimo wszytsko znalazła gdzieś bezpieczny i dobry dom...nie można nie liczyć na hepiend
Aguś 
... tak ja na przykład dorobiłam się kota
właściciel się nie znalazł, mimo ,że naprawdę szukaliśmy...buziaki

Ps 1 czy robisz coś tajemnego z kosodrzewinà , że nie jest łysa od spodu tylko taka mega zwarta ??
Ps2.. jest taka strona w necie gdzie zamieszcza się ogłoszenia o zaginionych i poszukiwanych kotach...znasz ???
może Twoja gdzieś przysnęła na jakimś samochodzie i gdziesik ja wywieźli...i mimo wszytsko znalazła gdzieś bezpieczny i dobry dom...nie można nie liczyć na hepiend