Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

rozark 08:20, 07 lut 2018

Uściski pocieszające zostawiam dobrze czas wolny wykorzystujesz
polinka 16:19, 07 lut 2018

Małgosiu pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki za rozwiązanie wszystkich problemów!

Podziwiam za kijki!!!
frezja 16:50, 07 lut 2018

Margarete napisał(a)
Kontynuję moje niemal codzienne marsze z kijami. Cieszę się że znajduję motywację a nie wymówki do tej aktywności.
Styczeń zamknęłam wynikiem 103,59 km. Teraz już nowy miesiąc i nowe wyniki - sobota 7,4 km a niedziela 7,5 km czyli jest ok. Dziś mi się nie udało i dziś wynik chodzenia 0, cóż....nadrobię jeszcze do końca miesiąca. Zobaczymy jak uda mi się pogodzić to moje nordic-walkingowe maszerowanie z pracami w ogrodzie wiosną - będzie pewnie dużo trudniej....

Czuję się zmotywowana
Margarete 23:37, 07 lut 2018

frezja napisał(a)

Czuję się zmotywowana

Ewciu! Ja też miewam momenty zachwiania motywacji i miewam po prostu zwykłego lenia ale zbieram się i wychodzę. Najgorzej się zebrać - potem już leci.... Mnie po takim marszu intensywnym humor się poprawia choć wracam jak stara szkapa po wyścigu, zgoniona, spocona, bielizna do zmiany, włosy pod czapka mokre do suszenia suszarką ale zadowolona i dumna z siebie - a to bezcenne
Margarete 23:40, 07 lut 2018

polinka napisał(a)
Małgosiu pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki za rozwiązanie wszystkich problemów!

Podziwiam za kijki!!!

Dzięki Paulinko bardzo. Wszystko zmierza ku sensownemu rozwiązaniu mam nadzieję. Żeby nie zapeszać

Kije to sposób na nadciśnienie ale i na stres, w trakcie takiego marszu mózg się resetuje doskonale - i o to chodzi
Margarete 23:43, 07 lut 2018

rozark napisał(a)
Uściski pocieszające zostawiam dobrze czas wolny wykorzystujesz

Staram się Reniu.
Dzięki i pozdrawiam
Margarete 23:45, 07 lut 2018

paniprzyroda napisał(a)
Małgosiu, dajesz czadu z kijkami, serio, podziwiam zacięcie pomimo motywów zdrowotnych. Buziaki.

Dzięki.
Te zdrowotne motywy są najważniejsze. Zobaczymy jak będzie z konsekwencją - póki co ruszyłam ostro z kopyta i tak trzymam
Margarete 23:57, 07 lut 2018

yolka napisał(a)
U mnie nastrojstwo podobne, z przewagą na depresyjnie, wczoraj byliśmy z M na jednio dniowym wypadzie na narty. Jeździłam ja, M buty nosił i kilka fotek zrobił. Było fajnie.
Podziwiam Twój zapał kijkowy, tak trzymaj. Ja chodzę na marsze, ale tylko 2,5 - 3 km co przy Twoich osiągach jest niczym, ale rozkręcam się. Oby tylko zdrowie dopisało, cholewa kaszlu nie mogę się pozbyć, samopoczucie niby ok ale chrząkam zwłaszcza wieczorem, wiosna mam nadzieję przegoni choróbska.
O ogrodzie na razie nie myśl, dzień będzie dłuższy to może starczy czasu na jedno i drugie, oby sił starczyło na ogród. Zrobić 7 km z kijkami to wyczyn.
Ale wiem że dasz radę, zawsze dajesz radę i masz czas dla nas

Miłe to co piszesz.
Widziałam fotki ze stoku u ciebie. Piękna zima. I narty....cudnie. Ja niestety nie dałabym rady bo ostatni raz miałam narty na nogach że 20 lat temu a i to rzadko jeździłam wcześniej.... podziwiam i gratuluję tobie Jolu. To nie moja bajka.
Za to dziś byłam kolejny raz z Magdą Nikitą na łyżwach i.....żeby nie zapeszyć.....nawet już mi si lepiej i składaniej dziś jeździło
Z tym kaszlem to kurczę problem ...niedobrze że cię tak trzyma, może w domu zrób sobie z nhalacje - masz inhalator ? Albo weź ze 3 wizyty w grocie solnej albo inhalacje takie profesjonalne tam u was w uzdrowisku....
Musisz szukać profesjonalnej pomocy bo "samo" to nie przejdzie tak łatwo...

Margarete 00:00, 08 lut 2018

Agania napisał(a)
Nagadałyście się?...., a gdzie zdjęcia ze spotkania?

Aga - pogadałyśmy sobie ale wiesz sama jak to bywa z fajnymi dziewczynami to te spotkania są zawsze za krótkie
Fotkę robiłyśmy tylko jedną na spacerze na Piotrkowskiej bo w tym pubie gdzie byłyśmy było takie przyćmione światło.
Margarete 00:00, 08 lut 2018

lojalna_ napisał(a)
Małgosiu buxiaki zostawiam

Dzięki Jolu.
Wzajemnie. Pozdrawiam ,