Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 21:57, 28 sty 2018

Nikita napisał(a)
Małgoś macham, dziękując za wczoraj.

I vice versa.Ja też sie cieszę że była okazja do spotkania.
Buziaki!
Margarete 21:58, 28 sty 2018

Bogdzia napisał(a)
Małgos dzięki za te kilka słów, czytałam wczoraj ale dzis dopiero pisze. Buziaki.

yolka 21:19, 04 lut 2018

Tygodniowa cisza na tym wątku to zbyt długa cisza, śnieg masz czy wiosnę w ogrodzie?, u mnie zima była przez chwilę, walczę z kaszlem jeszcze, mam nadzieję, że u Ciebie ok.
Edit, dopiero przeczytałam u siebie, te huśtawki pogodowe nie są dobre, oby wiosna przyszła jak najszybciej
Margarete 23:37, 05 lut 2018

yolka napisał(a)
Tygodniowa cisza na tym wątku to zbyt długa cisza, śnieg masz czy wiosnę w ogrodzie?, u mnie zima była przez chwilę, walczę z kaszlem jeszcze, mam nadzieję, że u Ciebie ok.
Edit, dopiero przeczytałam u siebie, te huśtawki pogodowe nie są dobre, oby wiosna przyszła jak najszybciej

Dzięki za troskę
U mnie huśtawka nie tylko pogodowa ale i huśtawka nastrojów od euforii do kompletnego doła. Cóż .....życie. ostatnio na jednym z YT kanałów słyszałam takie motto życiowe tej youtuberki które sobie powtarzam i próbuję w swoje myślenie wtłoczyć : " wszystko musi się zawsze skończyć i rozwiązać dobrze - a jeśli jeszcze teraz nie ma tego dobrego zakończenia to nic nie znaczy - to znaczy tylko że to jeszcze nie koniec ....trzeba po prostu wytrzymać jeszcze troszkę i tyle"

Zdrowotnie u mnie różnie - tegoroczny mój sezon jesienno-zimowym bogaty w infekcje jak nie kaszel to katar albo zatoki - teraz z kolei gardło...cóż taka karma .
Ty trzymaj się i zdrowiej - mnie też często kaszel długo się trzyma zawsze. Zdrówka życzę i fajnie że zaglądasz.
Margarete 23:48, 05 lut 2018

Kontynuję moje niemal codzienne marsze z kijami. Cieszę się że znajduję motywację a nie wymówki do tej aktywności.
Styczeń zamknęłam wynikiem 103,59 km. Teraz już nowy miesiąc i nowe wyniki - sobota 7,4 km a niedziela 7,5 km czyli jest ok. Dziś mi się nie udało i dziś wynik chodzenia 0, cóż....nadrobię jeszcze do końca miesiąca. Zobaczymy jak uda mi się pogodzić to moje nordic-walkingowe maszerowanie z pracami w ogrodzie wiosną - będzie pewnie dużo trudniej....
popcorn 09:32, 06 lut 2018

Zazdroszczę spotkania!
Gosia fajnie że masz te kijki. tak trzymaj!

buziaki
lojalna_ 13:19, 06 lut 2018

Małgosiu buxiaki zostawiam
Agania 13:26, 06 lut 2018

Nagadałyście się?...., a gdzie zdjęcia ze spotkania?
yolka 17:59, 06 lut 2018

U mnie nastrojstwo podobne, z przewagą na depresyjnie, wczoraj byliśmy z M na jednio dniowym wypadzie na narty. Jeździłam ja, M buty nosił i kilka fotek zrobił. Było fajnie.
Podziwiam Twój zapał kijkowy, tak trzymaj. Ja chodzę na marsze, ale tylko 2,5 - 3 km co przy Twoich osiągach jest niczym, ale rozkręcam się. Oby tylko zdrowie dopisało, cholewa kaszlu nie mogę się pozbyć, samopoczucie niby ok ale chrząkam zwłaszcza wieczorem, wiosna mam nadzieję przegoni choróbska.
O ogrodzie na razie nie myśl, dzień będzie dłuższy to może starczy czasu na jedno i drugie, oby sił starczyło na ogród. Zrobić 7 km z kijkami to wyczyn.
Ale wiem że dasz radę, zawsze dajesz radę i masz czas dla nas
paniprzyroda 18:32, 06 lut 2018

Małgosiu, dajesz czadu z kijkami, serio, podziwiam zacięcie pomimo motywów zdrowotnych. Buziaki.