Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 00:01, 08 lut 2018

popcorn napisał(a)
Zazdroszczę spotkania!
Gosia fajnie że masz te kijki. tak trzymaj!

buziaki

Z kijami się trzymam konsekwentnie.
Pozdrowienia odwzajemniam
mikina34 10:44, 08 lut 2018

Małgosiu,
ja swoja przygodę z kijami zaczynam dzisiaj, kupiłam odpowiednią bieliznę termoaktywną, kurteczkę i ruszam po południu. Zwłaszcza po dzisiejszym pączkowym łasuchowaniu się przyda Jeszcze jak doczytałam ile masz na liczniku to tym bardziej czuję się zmotywowana
Margarete 23:51, 09 lut 2018

mikina34 napisał(a)
Małgosiu,
ja swoja przygodę z kijami zaczynam dzisiaj, kupiłam odpowiednią bieliznę termoaktywną, kurteczkę i ruszam po południu. Zwłaszcza po dzisiejszym pączkowym łasuchowaniu się przyda Jeszcze jak doczytałam ile masz na liczniku to tym bardziej czuję się zmotywowana

Moni - życzę powodzenia i wytrwałości. Ja dzisiaj zrobiłam 6,27 km. Jest smog więc chyba to tak do końca zbyt zdrowe nie jest ale co tam
A może kiedyś się umówimy w realu i połazimy razem - z tego co widzę to jestes z moich stron.
Nikita 20:35, 11 lut 2018

No Małgoś...ile jest już na liczniku ?
Margarete 23:13, 12 lut 2018

Nikita napisał(a)
No Małgoś...ile jest już na liczniku ?

W lutym od początku miesiąca 34,5 km
yolka 10:09, 13 lut 2018

Margarete napisał(a)

W lutym od początku miesiąca 34,5 km

Normalnie jak kolarz szosowy Podziwiam i gratuluję
mikina34 11:14, 13 lut 2018

Margarete napisał(a)

Moni - życzę powodzenia i wytrwałości. Ja dzisiaj zrobiłam 6,27 km. Jest smog więc chyba to tak do końca zbyt zdrowe nie jest ale co tam
A może kiedyś się umówimy w realu i połazimy razem - z tego co widzę to jestes z moich stron.

Powiem Ci Małgosiu, że ja też o tym smogu myślałam, wczoraj nawet chciałam iść kolejny raz ale takie było powietrze geste i śmierdzące, że odpuściłam... Dziś wyruszam, trudno, ale muszę tyłek ruszyć bo obrastam tłuszczem jak te pączki ostatkowe
Ja jestem Polesia, Ty chyba z drugiego końca Łodzi wiec obawiam się, że ciężko byłoby się zgrać , możemy za to mentalnie się wspierać
Margarete 13:06, 13 lut 2018

yolka napisał(a)

Normalnie jak kolarz szosowy Podziwiam i gratuluję

Dzięki za pochwały -miło czytać ale tak naprawdę to robię to przecież dla siebie. Im szybciej sobie to uświadomiłam tym łatwiej jest mi samej zmotywować się i ruszyć te moje 4 litery
Margarete 13:14, 13 lut 2018

mikina34 napisał(a)

Powiem Ci Małgosiu, że ja też o tym smogu myślałam, wczoraj nawet chciałam iść kolejny raz ale takie było powietrze geste i śmierdzące, że odpuściłam... Dziś wyruszam, trudno, ale muszę tyłek ruszyć bo obrastam tłuszczem jak te pączki ostatkowe
Ja jestem Polesia, Ty chyba z drugiego końca Łodzi wiec obawiam się, że ciężko byłoby się zgrać , możemy za to mentalnie się wspierać

No właśnie z tym smogiem to jest kicha - ja mam tuż obok domu fajne tereny do chodzenia ale jak się zaczyna ściemniać po południu to nie czuję się tam komfortowo, sama w lesie czy na polnych drogach więc wtedy wybieram okoliczne osiedla żeby nie łazić wzdłuż dróg po których jeżdżą intensywnie samochody. Wchodzę w taką willową dzielnicę bo tam czuję się bezpieczniej gdy szarówka się robi a tam smog od kopcących kominów jest potężny - nie wiem czy ludzie palą jakieś śmieci czy jakość węgla czy ekogroszku jest jakaś licha ? Kiedyś tego tak nie odczuwałam a teraz bardzo mi to przeszkadza - może to kwestia wieku?
Ale i tak chodzę i czekam na lepsze powietrze wiosną. To już niedługo.
A tobie życzę pwodzenia Moni i dużo samozaparcia!
Monka 13:46, 13 lut 2018

Małgosiu podziwiam Cię ja tez planowałam chodzenie z kijkami, a wyszło jak zawsze... jedyne co to się zmobilizowałam i jeżdżę na rowerze stacjonarnym codziennie uff i ćwiczę z hantalmi kobiecymi