Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 14:59, 24 lip 2018

Jeżówkowy las...

Margarete 15:01, 24 lip 2018

Moje pomidory koktajlowe w donicy - urodzaj jak nigdy

Margarete 15:04, 24 lip 2018

Róże przekwitły już dawno tylko spóźniony Chippendales jeszcze kwitnie

No i mój Lucyferek się już pokazał

yolka 15:57, 24 lip 2018

Fajnie, że już jesteś, ogród odwdzięcza się pomimo trudnej pogody, jeżówki kwitną i jest zielono, róże masz jeszcze, a pomidory są najładniejsze
AgataP 16:37, 24 lip 2018

Gośka Włóczykij tak powinnam na Ciebie mówić
Wspaniale, że masz taką pasję bo zarażasz nią innych a i słuchać opowieści o nowych miejscach jest miło. Napiszę to kolejny raz - z Tobą i na koniec świata
Ja w sierpniu wybywam na Kaszuby, bardzo je lubię, ale ostatnio coś mi się tęskni za Bieszczadami... ehhh te wspomnienia...
Margarete 18:05, 24 lip 2018

yolka napisał(a)
Fajnie, że już jesteś, ogród odwdzięcza się pomimo trudnej pogody, jeżówki kwitną i jest zielono, róże masz jeszcze, a pomidory są najładniejsze

Jestem już jakiś czas ale nie miałam weny do forum....coś ja ostatnio jakaś marudna i depresyjna się robię,aż sama się nie poznaję....
Ale już teraz jest ok. Działam intensywnie w ogrodzie na ile czas i upał pozwala.

Pomidorki wcinam codziennie po kilka sztuk od jakiegoś czasu-prosto z krzaczka, ogrzane słońcem, z własną bazylią do śniadania -pycha
Buziaki Yoluś!
Margarete 18:21, 24 lip 2018

AgataP napisał(a)
Gośka Włóczykij tak powinnam na Ciebie mówić
Wspaniale, że masz taką pasję bo zarażasz nią innych a i słuchać opowieści o nowych miejscach jest miło. Napiszę to kolejny raz - z Tobą i na koniec świata
Ja w sierpniu wybywam na Kaszuby, bardzo je lubię, ale ostatnio coś mi się tęskni za Bieszczadami... ehhh te wspomnienia...

Może być i Włóczykij Agata ja na 4 literach za długo nie usiedzę a na Kaszubach-nie uwierzysz - byłam pierwszy raz w życiu. Na tych prawdziwych Kaszubach między Kartuzami a Kościerzyną, bo dotychczas żeglowałam po Brdzie i po jeziooeze Chażykowskim najdalej ale to właściwie bardziej są Bory Tucholskie niż Kaszuby. Tym razem były cudne jeziora, Szymbark, Wdzydze, Wieżyca, Checz u Kaszeba w Chmielnie z pysznymi sielawkami chrupiącymi i smażonymi prosto z jeziora, kaszubskie Ruchańce (kto wie co to jest?! -ja już wiem )
A no i jeszcze po drodze zwiedziłam ogród pokazowy Frank-Raj
Było krótko ale intensywnie, jeszcze ostatniego dna udało nam się wpaść do Gdańska, zamoczyć nogi w Bałtyku i posmakować atmosfery gdańskiej starówki....uff.

W Bieszczady też bym wyskoczyła, całe moje studenckie czasy to właśnie Bieszczady...mam do nich duuuży sentyment więc bardzo cię rozumem
Margarete 18:25, 24 lip 2018

popcorn napisał(a)
Super pokazuj zdjęcia!
to teraz pozytywnie naładowana masz siły do roboty hihi

buziaki Gosia!!!

Karolcia jestem naładowana energią-masz rację. Zasuwam w ogrodzie na ile upał pozwala.
Fotek mam niewiele bo niewiele kwitnie, są jeżòwki, reszki ròż, a hortensje dopiero ruszają.
Buziaki!
yolka 21:49, 24 lip 2018

W Wieżycy byłam około 25 lat temu
jolanka 21:55, 24 lip 2018

Małgosiu, wszystkie te miejsca baaaardzo dobrze znam Piękne tereny, takie z duszą Dobrze, że mogłaś je zobaczyć.A w skansenie bylaś ?