Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 19:05, 23 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Małgosiu pozdrawiam Magnolie imponujące ale i centrum ogrodnicze imponujące Zakupy fajne a fryzura wiatrem czesana niezwykle romantyczna

Krys 19:50, 23 mar 2014

Margarete napisał(a)
Tu specjalnie dla Krys pokazuje te miskanty które kupiłam, bo była zainteresowana

Małgosiu dziękuję ,piekne egzemplarze,sądze ,że wypuszczą i chyba można juz ciachnąć na pół Alinke trzeba zapytać
Krys 19:52, 23 mar 2014

Margarete napisał(a)
Na koniec jeszcze troszkę mojej wiosny.....chociaż w deszczu.....ale zawsze to wiosna, deszcz potrzebny, zima u nas w tym roku nie dała ziemi odpowiedniej ilości sniegu to teraz nich jescze trochę popada............

Cudna wiosna ja mam białe z błękitnym
dominika_rew 21:02, 23 mar 2014

Gosiu, bratki rozrosną się w mgnieniu oka, tak jak u mnie dzięki Ci serdeczne za tak miły komentarz u mnie ja też Tobie kibicuję i zaglądam!
Madzenka 21:21, 23 mar 2014

Z gracillimusow będzie Pani zadowolona

Dlaczego nie kupiłaś soulanginę?
Anita1978 13:51, 24 mar 2014

Małgoś, czy Ty masz zamar jechać do Pisarzowic na spotkanie? Ja sie zastanawiam....
Robertop 14:17, 24 mar 2014

Margaret, super to Wasze spotkanie. Mam nadzieję na podobne z Wami bliżej maja
Margarete 15:03, 24 mar 2014

dominika_rew napisał(a)
Gosiu, bratki rozrosną się w mgnieniu oka, tak jak u mnie dzięki Ci serdeczne za tak miły komentarz u mnie ja też Tobie kibicuję i zaglądam!

Z taka nadzieja sadziłam, ze pokryja całe powierzcnie donic......
Komentarz zasłuzony w pełni
Pozdrawiam!
Margarete 15:08, 24 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
Z gracillimusow będzie Pani zadowolona

Dlaczego nie kupiłaś soulanginę?

Prosze Pani alez wiem bo sztuk 2 gracillimusów juz posiadam, niechcący, kupiłam je jako miskanty zebrinusy ale prążków nie ma więc droga dedukcji doszłam do tego że to pewnikiem gragillimusy sa.....tak mi sie wydaje.....
Soulanginy nie wziłęam bo liczyłam na to ze w drodze powrotnej w OBI kupię Genie w ludzkiej cenie ( do rymu mi wyszło) albo Yellow river. A tu zawód- Genie były mocno juz przebrane, same patyczki bez pąków zostały a Yellow river nie było wcale. Teraz załuję ze nie wziełam, mogłam wziąc, fajnie rozrosniete były a cena jak za patyczek z OBI....szkoda....

Margarete 15:13, 24 mar 2014

Anita1978 napisał(a)
Małgoś, czy Ty masz zamar jechać do Pisarzowic na spotkanie? Ja sie zastanawiam....

Ja tez rozważam na razie taką mozliwość, ochote mam wielk, bo to podobnie piekny ogród pokazowy jak u Kapiasów jest a więc wart obejrzenia, ponadto słyszałam,że on nie jest dostepny do zwiedzania zawsze jak Ogrody Kapias, a tylko w wybranych terminach własnie wiosna na Swięto azalii i jesienią więc tym bardziej byłaby szansa go obejrzec. No i spotkać sie z "naszymi " forumowiczami. Jednocześnie maiałam zaplanowany karnet na koncerty w Łodzi bo w tym samym czasie jest przegląd szant "Kubryk 2014"..... teraz zobaczymy co zwycięzy u mnie, co silniejsze ? miłośc do ogrodów i Ogrodowiska czy do żagli i szantowego spiewania....