Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 22:26, 21 mar 2014

Krys napisał(a)
Małgosia piekna wiosna u Ciebie,gratulacje dla szafirka ,a bukszpanów zazdroszczam

Bardzo sie ciesze Krysiu z tej mojej wiosny. Bukszpany pójda do ziemi zaraz tylko jak przejdą mi moje kregosłupowe dolegliwości.
Pozdrawiam wiosennie !
Lylly 23:55, 21 mar 2014

Macham i pozdrawiam sąsiadkę wiosna u Ciebie na całego! strasznie pozytywnie to nastraja do prac ogrodowych. U mnie już krokusy całe 4 sztuki przekwitają tak samo samo miniaturowe irysy, aż cały tydzień dały mi się sobą nacieszyć, szczęśliwie powoli ruszają tulipany, szafirki i hiacynty
Mala_Mi 19:44, 22 mar 2014

No to szafirek zrobił prawdziwy falstart
Nikita 20:05, 22 mar 2014

Małgoś, ale wiosna się u ciebie rozszalała...krokusy śliczne, minibratki jeszcze ładniejsze, żonkile cudnej urody, a szafirek...pełne zaskoczenie.

Ja też szalałam...tylko, że w "szmaragdowym"....wszystko mnie boli....ledwo wgramoliłam się na krzesło przy komputerze

A jak tam zakupy u Tracza....wy też poszalałyście???
Margarete 21:48, 22 mar 2014

Nikita napisał(a)
Małgoś, ale wiosna się u ciebie rozszalała...krokusy śliczne, minibratki jeszcze ładniejsze, żonkile cudnej urody, a szafirek...pełne zaskoczenie.

Ja też szalałam...tylko, że w "szmaragdowym"....wszystko mnie boli....ledwo wgramoliłam się na krzesło przy komputerze

A jak tam zakupy u Tracza....wy też poszalałyście???

Nie poszalałysmy, poogladałysmy troche roslin i donic (ceny !!!), powzdychałysmy do cudnych, kwitnących magnolii, kupiłam sobie wypasione miskanty gracillimusy na rabate ze szpalerm hortek + 3 szt carexów amazon mist ( były u mnie na liscie chciejstw od ubiegłego roku) + kupiłam jednego pierisa bo mi mój poprzedni przymarzał przed rokiem + w OBI kupiłam 2 donice + worek ziemi.
Anita skusiała sie na sliczna magnolie George henry kern + ziemia do niej i tyle. Miło spędziłśm czas na pogaduchach, przy dobrej kawce i deserze, w otoczeniu roslin, przy pieknej pogodzie .....

Były m.in.piękne rozrosnięte magnolie Genia oraz duże okazy Yellow river ale za to w cenie..........360 zł za sztuke.............więc samo przez sie sie rozumie że nie kupowałyśmy takich...........

Ogrom twoich wysiłków widziałam u ciebie, podziwiam i gratuluje, fajnie wyszło.
Margarete 21:54, 22 mar 2014

Lylly napisał(a)
Macham i pozdrawiam sąsiadkę wiosna u Ciebie na całego! strasznie pozytywnie to nastraja do prac ogrodowych. U mnie już krokusy całe 4 sztuki przekwitają tak samo samo miniaturowe irysy, aż cały tydzień dały mi się sobą nacieszyć, szczęśliwie powoli ruszają tulipany, szafirki i hiacynty

Witam, witam po przebudzeniu z zimowego snu !
Pozdrawiam wiosennie !
gierczusia 22:40, 22 mar 2014

Ale buksy kupiłaś ... Łooo mammmma.. Piękne

Ściskam
gierczusia 22:42, 22 mar 2014

Margarete napisał(a)

Nie poszalałysmy, poogladałysmy troche roslin i donic (ceny !!!), powzdychałysmy do cudnych, kwitnących magnolii, kupiłam sobie wypasione miskanty gracillimusy na rabate ze szpalerm hortek + 3 szt carexów amazon mist ( były u mnie na liscie chciejstw od ubiegłego roku) + kupiłam jednego pierisa bo mi mój poprzedni przymarzał przed rokiem + w OBI kupiłam 2 donice + worek ziemi.
Anita skusiała sie na sliczna magnolie George henry kern + ziemia do niej i tyle. Miło spędziłśm czas na pogaduchach, przy dobrej kawce i deserze, w otoczeniu roslin, przy pieknej pogodzie .....

Były m.in.piękne rozrosnięte magnolie Genia oraz duże okazy Yellow river ale za to w cenie..........360 zł za sztuke.............więc samo przez sie sie rozumie że nie kupowałyśmy takich...........

Ogrom twoich wysiłków widziałam u ciebie, podziwiam i gratuluje, fajnie wyszło.

Tez byłam w obisiu na zakupach... Fajnie już tam jest ,roślinnie , wiosennie ... Patrzałam nawet na ta magnolię Kern...bo ona podobno z tych mniejszych , a ja własnie takiej szukam
paniprzyroda 02:04, 23 mar 2014

Kwitnące cieszą i to jak Szafirek sławny się zrobił na O
Fajny dzień miałaś, nie ma to jak szkółki i centra ogrodnicze o tej porze roku
Ceny u Tracza
Pozdrawiam.
Krys 09:54, 23 mar 2014

Małgosiu u mnie odpowiedziłam