Dzieki Polinko
O rany ale ty z tym dachem to uważaj....juz kiedys ania Mała -Mi robiła z dachu foty, super wyszły tyle ze to niebezpieczne może byc.....Zielona-Marta na poczatku swojego wątku tez miała takie foty, gdzie wychylała sie z dachu....brr dreszcze mi po plecach chodza jak sobie to wyobraże....ja nie lubie wysokości....
Dzieki Aganiu za pociechę
Tulipany to trudno, przeboleję jakoś, będą nastepne ale klon.....tak go lubiłam, tak zdobił mój ogród ładnie, był juz duzy, kupiłam go w arboretum w Rogowie przed 6-7 laty jako dużą dośc rosline, potem urósł jeszcze, wzmocnił sie, pnie ma grubsze niż moja reka....a tu trzeba bedzie jeden cały pien-konar odpiłowac chyba....porobie fotki i pokaże na forum to moze mi ktos doradzi co z nim robic....
Mała Mi juz ci odpowiedziała że to nie jest żadna trawka tylko liscie od moich przekwitłych krokusów wielkokwiatowyh, teraz sa ładne ale za chwile bedą żółkły wiec juz nie bedzie tak ładnie .....
No, no .narozrabiała ta burza u mnie....cóż trzeba czekac na nastepne kwiaty i już.
Ale ty masz oko - dobrze odpowiedziałaś Agacie - to liście krokusów, póki co zdobia rabate ze żwirkiem ale co potem z nimi robic jak zbrzydna.....źle posadziłam je bo nie mam tam czym ich przesłonic...
Jeżówek nie szukałam wczoraj, nie grzebałam nic na rabacie przez ta burzę........
Pozdrawiam !
Kasiu, o których turzycach piszesz? Bo moje są beznadziejne te które kupowałyśmy w szkółce przy drodze na Rzgów. Ta trawa to pomyłka, jest ładna w lecie i do jesieni, ale zanim się pozbiera po zimie.. masakra