Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Anita1978 21:36, 21 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Małgoś, ja chyba nie będę tych róż zamawiać, jednak. Jeszcze jedna czeka w donicy i nie mam jej gdzie wcisnąć, nie mówiąc o kolejnych daruję sobie już. Do Wojsławic chyba też nie pojadę, bo zadyma że kolejny weekend migam się od wizytacji u teściów

Jaka chciałaś ta roże? Leonardo da Vinci? Zwykła czy red? Moge domówić do mojego zamówienia jak chcesz na rozaria.pl.
Zwykły 9,50 a red 12,50
Pisz w razie czego! Jescze mogłabym chyba domówić, skoro jescze nie wysłali.....
paniprzyroda 21:37, 21 wrz 2014

Jakby co, to w październiku mogę się pytać o Leosia jeśli pan ma, to mogę kupić
Margarete 09:03, 22 wrz 2014

Cześc dziewczyny i chłopaki - w ostatni weekend pochłoneły mnie zupełnie nieogrodowiskowe sprawy

Karolina - rozumiem temat wizytacji u tesciów ważny jest i niepotrzebne zgrzyty z tego powodu w rodzinie są zbedne, tez bym zrezygnowała....rozumiem
Szkoda jednak
Co do róz - tez ok, porosze Anitke albo Mariolke - obie sie zaoferowały

Nikita - komoputer sprawny jak najbardziej ale nieczasowa jestem i pocztek tego tygodnia tez mam juz popołudniami zagospodarowany - mam dentyste, potem innego lekarza, potem odbieram mame itd. Odezwe sie do ciebie w połowie tygodnia. Za przywiezienie wazki dzieki wielkie i za telefony ( dobre chęci ) Ciesze sie że o mnie myslałyscie przy tych zakupach

Bogdziu - bardzo dziekuje za barbulę !!!

Anitko, Pani przyrodo
- chetnie skorzystam z pomocy przy zakupie rózy. Traz zasiałyscie we mnie wątpliwości - najpierw chciałam zwykłego tego rózowego Leonardo ale ten red tez jest innteresujący - zastanowie sie i dam znac jutro ..Ok !

Margarete 09:05, 22 wrz 2014

Mala_Mi napisał(a)
Małgoś.... zbieram skład na Wojsławice... wykłady odpuszczamy też... ale spotkanie w doborowym towarzystwie ... Na razie 50%..ale prawie skład jest.. jednej sztuki brakuje do kompletu..

Zbieraj, zbieraj....fajnie by było gdyby uadło sie wam dotrzec, my mamy 260 km ale ta droga od was to juz większe przedsięwzięcie..
Miejmy nadzieje - Do zobaczenia w Wojsławicach !
popcorn 09:40, 22 wrz 2014

Ach! Znowu Wam będę zazdrościła w weekend
Dziewczyny dobre duszki - fajnie, nawet taniej niż od tego gościa!

Małgosiu podrzuciłabym Ci któregoś dnia - mam 2 doniczki dla Bogdzi. Przekażesz, plis?? A może będziesz w moich okolicach, zapraszam na kawkę??
Margarete 16:27, 22 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Ach! Znowu Wam będę zazdrościła w weekend
Dziewczyny dobre duszki - fajnie, nawet taniej niż od tego gościa!

Małgosiu podrzuciłabym Ci któregoś dnia - mam 2 doniczki dla Bogdzi. Przekażesz, plis?? A może będziesz w moich okolicach, zapraszam na kawkę??

Nie ma sprawy wpadaj, ja bywam w domu raczej późno ......
popcorn 18:22, 22 wrz 2014

Małgoś, któregoś dnia - mam nadzieję jakoś się wyrobię - M jeszcze nie wrócił z pracy
Krys 19:44, 22 wrz 2014

Małogosiu była i jestem na bieżąco u Ciebie pozdrawiam
makkasia 20:35, 23 wrz 2014

Spotkania, uśmiechy, piękne dziewczyny zazdraszczam
buziam Małgosiu
Bogdzia 20:39, 23 wrz 2014

popcarol napisał(a)

Karola nie podrzucaj bo nie jedę do Wojsawic , nie bede miała jak zabrac.