Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 15:51, 18 wrz 2014

Miałam nie kupować w tym roku cebulowych...........najpierw nieopatrznie zajrzałam do Obi, potem zamówiłam tylko kilkanascie czosnków w netcie, a wczoraj zajrzałam do Lidla i.........cała fura cebul do posadzenia......skąd ona się wzięła ????
Anita1978 16:02, 18 wrz 2014

Margarete napisał(a)
Miałam nie kupować w tym roku cebulowych...........najpierw nieopatrznie zajrzałam do Obi, potem zamówiłam tylko kilkanascie czosnków w netcie, a wczoraj zajrzałam do Lidla i.........cała fura cebul do posadzenia......skąd ona się wzięła ????

Taaaa.....skądś to znam.....
Zielona 16:11, 18 wrz 2014

Małgoś. Zaglądam i czytam, ale początek września miałam zabiegany i dopiero teraz, kiedy przymusowo siedzę z Dziewczynkami w domu /są przeziębione/, nadrabiam nieco. Cieszę się, że będziesz w Wojsławicach. Mam nadzieję, że uda się nam zobaczyć, bo z tego, co czytam, spotkanie szykuje się bardzo liczne. Ja będę z Joasią (Wietrzyk). Mamy zamiar skorzystać z wykładów i dokładnie obejrzeć to, co przedstawią wystawcy. Już się cieszę!
Pozdrawiam i czekam na premierę boskiego Leo na Twoich rabatach
Margarete 16:17, 18 wrz 2014

Anita1978 napisał(a)

Taaaa.....skądś to znam.....

Margarete 16:19, 18 wrz 2014

Zielona napisał(a)
Małgoś. Zaglądam i czytam, ale początek września miałam zabiegany i dopiero teraz, kiedy przymusowo siedzę z Dziewczynkami w domu /są przeziębione/, nadrabiam nieco. Cieszę się, że będziesz w Wojsławicach. Mam nadzieję, że uda się nam zobaczyć, bo z tego, co czytam, spotkanie szykuje się bardzo liczne. Ja będę z Joasią (Wietrzyk). Mamy zamiar skorzystać z wykładów i dokładnie obejrzeć to, co przedstawią wystawcy. Już się cieszę!
Pozdrawiam i czekam na premierę boskiego Leo na Twoich rabatach

Na Leo czekam ....Karolina miała go zamówic wraz ze swoimi różami. Co do Wojsławic - to tez sie nie moge doczekac spotkania
Nie wiem czy my zdążymy na wykłady..one zaczynaja sie chyba przed 10.00 a my mamy troche więcej kilometrów niż ty....ale nie ważne o której, ważne że dotrzemy na pewno
Pozdrawiam ciebie i twoje chorowitki
Zielona 16:45, 18 wrz 2014

Chcemy wyjechać w miarę wcześnie. To tylko jeden dzień, więc każda godzina jest cenna. Masz rację, nie mamy daleko, w dodatku trasa jest OK. Czy jest coś, na co ostatnio ogrodowo "chorujesz", nie ma tego u Ciebie, a u mnie bym mogła poszukać? Jeśli tak, to pisz, a ja chętnie się rozejrzę
Mala_Mi 20:08, 19 wrz 2014

Małgoś.... zbieram skład na Wojsławice... wykłady odpuszczamy też... ale spotkanie w doborowym towarzystwie ... Na razie 50%..ale prawie skład jest.. jednej sztuki brakuje do kompletu..
Bogdzia 20:17, 20 wrz 2014

Barbula kupiona.
Nikita 01:05, 21 wrz 2014

Małgoś, komputer już naprawiony?
Mam dla ciebie "ważkę" od Marioli. Kiedy mogę ci ją podrzucić i przy okazji zdać relację ze Skierniewic?
Pa pa
popcorn 19:05, 21 wrz 2014

Małgoś, ja chyba nie będę tych róż zamawiać, jednak. Jeszcze jedna czeka w donicy i nie mam jej gdzie wcisnąć, nie mówiąc o kolejnych daruję sobie już. Do Wojsławic chyba też nie pojadę, bo zadyma że kolejny weekend migam się od wizytacji u teściów