Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Nikita 15:57, 13 kwi 2015

No Małgoś, widzę że i ty poszalałaś ogródkowo. Co na to twój kręgosłup... bo mój zastrajkował.
Ja wertykulacji w tym roku nie robiłam...po prostu niechciało mi się...to ciężka praca!
Do zobaczenia wkrótce
popcorn 20:33, 13 kwi 2015

Gosia, ale nie masz nic przeciwko zmianie planow? W druga strone zeby jechac? Z Krysia rozmawialysmy w sobote, wystawa/targi raz w roku, a szkolki czynne non-stop.. i pod hala niewiele sie dzieje?

bo ja tu samowolki czynbie i nie pomyslalam ze przeciez mozesz miec cos naprzeciwko...
Margarete 20:50, 13 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Gosia, ale nie masz nic przeciwko zmianie planow? W druga strone zeby jechac? Z Krysia rozmawialysmy w sobote, wystawa/targi raz w roku, a szkolki czynne non-stop.. i pod hala niewiele sie dzieje?

bo ja tu samowolki czynbie i nie pomyslalam ze przeciez mozesz miec cos naprzeciwko...

Coś ty Karolina ja jestem powsinoga i mogę jeździć, zwiedzać, oglądać....to dobry pomysł . Jedziemy!!!
Margarete 20:53, 13 kwi 2015

Nikita napisał(a)
No Małgoś, widzę że i ty poszalałaś ogródkowo. Co na to twój kręgosłup... bo mój zastrajkował.
Ja wertykulacji w tym roku nie robiłam...po prostu niechciało mi się...to ciężka praca!
Do zobaczenia wkrótce

O dziwo! Kręgosłup dal rade Ale ja tak ogólnie padlam z powodu szoku tlenowego
Dzięki za troskę
Margarete 20:58, 13 kwi 2015

Coś ogrodowego wrzucę..

Bogdzia 21:25, 13 kwi 2015

Żurawki Ci sie pięknie przez zime przechowały a magnolia zaraz bedzie kwitła. Fajnie że spotkanie znów bedzie. Pozdrówka.
popcorn 08:57, 14 kwi 2015

Ale żurawki - jak nie po zimie jaka to odmiana? Super aż świecą na rabacie Cieszę się że się nie gniewasz!
buziaki
k.
Margarete 17:00, 14 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Ale żurawki - jak nie po zimie jaka to odmiana? Super aż świecą na rabacie Cieszę się że się nie gniewasz!
buziaki
k.

Nooo, fajnie sie rozrosły i daja taki mocny kolorystyczny akcent tam pod lasem, widac że im tam pasuje mokro i stosunkowo niewiele słonca - to berry smouth i georgia peach
Margarete 17:00, 14 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)
Żurawki Ci sie pięknie przez zime przechowały a magnolia zaraz bedzie kwitła. Fajnie że spotkanie znów bedzie. Pozdrówka.

makkasia 14:46, 15 kwi 2015

Wiem, że Geni jeszcze nie posadziłaś u mnie posadzona ale nie daje znaków życia. Choć pączki liściowe chyba żywe i korzenie jak sadziłam miała białe zdrowe
Ja też przyłączam sie do pochwał żurawek jak nie po zimie
ściskam Małgosiu i zdrówka życzę