Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Mala_Mi 11:59, 12 kwi 2015

A ja mam swój wertykulator.. tylko czasu nie mam... a trawnik aż się prosi... o skoszenie

Zielona 22:16, 12 kwi 2015

Mój trawnik też był wertykulowany w tym tygodniu. I też wygląda gorzej, żeby potem było pięknie

PS Działałam w ogrodzie, działałam w domu i na forum zabrakło czasu. Ale jestem i uściski zostawiam.
rozark 22:51, 12 kwi 2015

a miałaś róże pokazać
Margarete 10:08, 13 kwi 2015

rozark napisał(a)
a miałaś róże pokazać

Reniu bije sie w piersi.......zapomniałam odfocic, niezwłocznie to zrobie po pracy, obiecuje poprawę
Margarete 10:10, 13 kwi 2015

Zielona napisał(a)
Mój trawnik też był wertykulowany w tym tygodniu. I też wygląda gorzej, żeby potem było pięknie

PS Działałam w ogrodzie, działałam w domu i na forum zabrakło czasu. Ale jestem i uściski zostawiam.

Noo, ciesze sie ze jestes
Ja tez na bieganie po innych watkach coraz mniej czasu mam.....chyba na emeryturze będę miała więcej............chociaz nie na pewno .........tak mówia emeryci
Margarete 10:11, 13 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)
A ja mam swój wertykulator.. tylko czasu nie mam... a trawnik aż się prosi... o skoszenie

U ciebie areał taki że go zazdroszczę ale....jesl chodzi o okszenie i wertykulacje ..to juz mniej
Buziaki Aniu!
Margarete 10:13, 13 kwi 2015

babka napisał(a)

Już wygląda ciekawie, czekam na efekt końcowy bo nie widziałam jeszcze tej kaliny. Pozdrawiam

Witam u mnie - chyba po raz pierwszy
Kalina jest swietna, szczepiona na pniu i jak kwitnie to ma mnóstwo białych, niestety nie pachnacych , białych kulek......to juz za moment
Pozdrawiam!
Margarete 10:13, 13 kwi 2015

ren133 napisał(a)
Pozdrawiam

Margarete 10:34, 13 kwi 2015

paniprzyroda napisał(a)
I śliczne fotki są Małgosiu, jaką ma nazwę Twoja kalina?
Moi panowie na razie tylko wspominali o wertykulacji, zajęci są polem i zasiekami przeciw dzikom a ja też padam, ale chociaż zajrzę do kilku wątków Buziaki.
ps. Pamiętasz, którego maja się spotykamy u Kasi-Luizy, 1 czy 2?

U Kasi-Luizy spotykamy sie 1 maja , to juz niedługo...

Kalina jest z czasów przedogrodowiskowych więc "nn" ale fajna, pokaże jak sie całkowicie rozwinie
Fajnie że masz swoich panów i ma ci kto pomóc, moje dzieci daleko a ja sama ......słaba kobitka ...żartuję....cos ty ja daje rade sama tyle ze muszę sobie te aktywnosci ogrodowe rozłozyc w czasie
Pozdrawiam!
Margarete 10:35, 13 kwi 2015

Krys napisał(a)
Małgosiu pieknie u Ciebie wszystko ruszyło,magnoli masz ładne tez sie zaraziłam kalina nie widziałam takie ciewake jak dalej bedzie sie rozwijała ,u mnie wieje okrutnie ,pozdrówka

Magnolie piekne sa - to fakt, a kaline pokaże póxniej jeszcze
Pozdrawiam!