Busz to juz mam i w tym problem, poszerzanie rabat ma swoje granice a ja bym chciała i to i to ....i chyba ogród sasiada musze zaanektować
MW dostałam z gołym korzeniem ale w marcu, potrzymałam troche w garazu, potem długo moczyłam w wodzie, wysadziłam juz bez kopczyka i przyszły te silna przymrozki w kwietniu...i kapota, nie zyje..
Nowej nie ma bo zamówienia na jesien przyjmują, chyba kupie inna róże...mysłałam o The Prince...podobna w kolorze choć jasniejsza nieco ale też sliczna
Szwedzka królowa mnie zaszczyciła swoimi kwiatami ....jest śliczna, porcelanowo-różowa,ma piekny kształt - a mam ją dzieki Kasiek - jeszcze raz dziekuje Kasiu za zakup
Kwitną żurawki, ale jakies słabsze w tym roku u mnie, mniej intensywnie wybarwione maja liście i kwiaty bledsze, a może po prostu juz sie zestarzały.....
Witaj Monka
Miło cie widziec w moim wątku. A ty też jesteś gdzies z naszej okolicy ?
Chetnie wpadne do twojego wątku, chetnie poczytam o twoim ogrodzie .
Dziewczyny z łódzkiej i podłódzkiej grupy ...i chłopaki tez bo mamy rodzynka Roberta spotykaja sie często, spontanicznie organizujemy jakies wspólne wyjazdy na wystawy, do arboretum albo na wspólne zakupy. W tym roku bylismy juz u mnie, u Kasi -Luizy, na kiermaszu w Opatówku, u Karoliny, u Bogdzi. Musisz sledzic watki u mnie czy u innych naszych łódzkich koleżanek to na pewno bedzie okazja żebysmy sie spotkały. W najblizszym czasie bedzie duże spotkanie ogólnopolskie w Pęchcinie - nie wiem czy ktoś od nas jedzie - ja nie jade i bardzo żałuje bo to cudne miejsce i na pewno bedzie super, potem u Kasi -Kindzi na Sląsku, dalaszych planów nie znam....okaże sie w praniu jak ułozy sie spotkaniowo ten sezon. Zapraszam do naszych wątków
pozdrawiam !