Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Bogdzia 21:26, 05 lip 2016

Margarete napisał(a)

Uważaj Agata bo teraz ode mnie do ciebie autostradka to tylko cyk i jestem...zjazd w Brzezinach i jestem u ciebie... w piatek po otwarciu tego nowego odcinka od razu wieczorem pognałam do Strykowa od siebie z S8 i z powrotem...no ruina ...jakby nie patrzec ruina

Gosia co ruina ? Ta nowa autostrada juz ruina?
Margarete 00:07, 06 lip 2016

Bogdzia napisał(a)

Gosia co ruina ? Ta nowa autostrada juz ruina?

To żarcik taki, bo w telewizji narzekają obecne władze że jak te nowe władze nastały to Polskę w takiej bardzo złej kondycji poprzednicy im zostawili, no ruiny prawie. Może tak jest w innych dziedzinach ale jeśli chodzi o infrastrukturę drogową to akurat w tej dziedzinie widać że zrobiono dużo i to na lepsze. Nareszcie jest tak jak powinno być już dawno
Nowa droga świetna i odciąży Łódź od ciężarówek i tranzytu północ-południe.
AnnaCh 08:22, 06 lip 2016

Może w końcu nad morze pojadę? Z Piotrkowa do Gdańska non stop autostrada i przez Łódź nie trzeba się pchać, cudnie
Małgoś do soboty
Milka 12:09, 06 lip 2016

Margarete napisał(a)

Leje pod nia duzo bo obok mama tego wielgasnego bukszpana przesadzonego jesienią z wrocławia, który mi choruje troche, wiec przy okazji i hortensje podlewam częsciej.
Juz sie ciesze na te przebarwiające sie na malinowo kwiaty
Ja tez sie nie wyrabiam Irenko, cały czas gonie koniec własnego ogona...takie mam wrazenie
Buziaki!

No to spokojnie obie rośliny sobie poradzą ja moją przesadzałam na jesień, bo wcześniej była w zbyt dużym cieniu i strasznie się wyciągała i wiotczała; teraz znowu za sucho jej i bądź tu mądry
wiesz co, pocieszyłąś mnie, bo myślałam, że ja już taka nieudolna i co zbyt leniwa i zmęczona, że nie wyrabiam, ale chyba wiekszość tak ma, no chyba że na emeryturze, to choć ciut więcej czasu
Kindzia 14:43, 06 lip 2016

A Bogdzia mówi, że na emeryturze to już siły nie te...jak nie spojrzysz dupsko zawsze z tyłu

Od 1999? Toż to kawał czasu Czyli za szybko to on sobie nie rośnie
elka_ 15:05, 06 lip 2016

Margarete napisał(a)

Nie mój Palibin jest grzeczny, niczego nie zarasta, szczepiony na pniu wiec rozwija mu sie głownie korona, pachnie cudnie, kwitnie i jest niezawodny

Dziękuję Małgosiu wpisuję go na listę chciejstw
Margarete 15:07, 06 lip 2016

elka_ napisał(a)

Dziękuję Małgosiu wpisuję go na listę chciejstw

To jest w pełnej nazwie : lilak Mayera Palibin
Polecam
Margarete 15:08, 06 lip 2016

Kindzia napisał(a)
A Bogdzia mówi, że na emeryturze to już siły nie te...jak nie spojrzysz dupsko zawsze z tyłu

Od 1999? Toż to kawał czasu Czyli za szybko to on sobie nie rośnie

Tez czytałam u Bogdzi to narzekanie...
Mój lilak troche poszerzył pien a rosnie mu głownie korona
Margarete 15:09, 06 lip 2016

AnnaCh napisał(a)
Może w końcu nad morze pojadę? Z Piotrkowa do Gdańska non stop autostrada i przez Łódź nie trzeba się pchać, cudnie
Małgoś do soboty

No cudnie z ta A1 teraz, swiat sie staje mniejszy i bardziej dostępny jak drogi dobre są
Margarete 15:11, 06 lip 2016

Milka napisał(a)

No to spokojnie obie rośliny sobie poradzą ja moją przesadzałam na jesień, bo wcześniej była w zbyt dużym cieniu i strasznie się wyciągała i wiotczała; teraz znowu za sucho jej i bądź tu mądry
wiesz co, pocieszyłąś mnie, bo myślałam, że ja już taka nieudolna i co zbyt leniwa i zmęczona, że nie wyrabiam, ale chyba wiekszość tak ma, no chyba że na emeryturze, to choć ciut więcej czasu

Ty jeszcze masz Waligóre obok, to może wam we dwójke łatwiej, ja to jak sobie sama czegos nie zrobie, nie kupie, nie załatwie to kicha...ale nie narzekam w sumie, wiesz jak jest zdrowie to i czas na wszystko sie znajdzie, grunt to zdrowie, z reszta ciebie czy mnie akurat o tym przekonywac nie trzeba..
Buziaki Irenko!