To żarcik taki, bo w telewizji narzekają obecne władze że jak te nowe władze nastały to Polskę w takiej bardzo złej kondycji poprzednicy im zostawili, no ruiny prawie. Może tak jest w innych dziedzinach ale jeśli chodzi o infrastrukturę drogową to akurat w tej dziedzinie widać że zrobiono dużo i to na lepsze. Nareszcie jest tak jak powinno być już dawno
Nowa droga świetna i odciąży Łódź od ciężarówek i tranzytu północ-południe.
No to spokojnie obie rośliny sobie poradzą ja moją przesadzałam na jesień, bo wcześniej była w zbyt dużym cieniu i strasznie się wyciągała i wiotczała; teraz znowu za sucho jej i bądź tu mądry
wiesz co, pocieszyłąś mnie, bo myślałam, że ja już taka nieudolna i co zbyt leniwa i zmęczona, że nie wyrabiam, ale chyba wiekszość tak ma, no chyba że na emeryturze, to choć ciut więcej czasu
Ty jeszcze masz Waligóre obok, to może wam we dwójke łatwiej, ja to jak sobie sama czegos nie zrobie, nie kupie, nie załatwie to kicha...ale nie narzekam w sumie, wiesz jak jest zdrowie to i czas na wszystko sie znajdzie, grunt to zdrowie, z reszta ciebie czy mnie akurat o tym przekonywac nie trzeba..
Buziaki Irenko!