Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Bogdzia 17:33, 06 lip 2016

Margarete napisał(a)

To żarcik taki, bo w telewizji narzekają obecne władze że jak te nowe władze nastały to Polskę w takiej bardzo złej kondycji poprzednicy im zostawili, no ruiny prawie. Może tak jest w innych dziedzinach ale jeśli chodzi o infrastrukturę drogową to akurat w tej dziedzinie widać że zrobiono dużo i to na lepsze. Nareszcie jest tak jak powinno być już dawno
Nowa droga świetna i odciąży Łódź od ciężarówek i tranzytu północ-południe.

W sumie to tylko 40 km a robili tyle lat wiec niezbyt wielkie osiągniecie ale dobrze ze jest.
yolka 21:07, 06 lip 2016

Margarete napisał(a)

To żarcik taki, bo w telewizji narzekają obecne władze że jak te nowe władze nastały to Polskę w takiej bardzo złej kondycji poprzednicy im zostawili, no ruiny prawie. Może tak jest w innych dziedzinach ale jeśli chodzi o infrastrukturę drogową to akurat w tej dziedzinie widać że zrobiono dużo i to na lepsze. Nareszcie jest tak jak powinno być już dawno
Nowa droga świetna i odciąży Łódź od ciężarówek i tranzytu północ-południe.

Czuję się pogłaskana ....
Margarete 23:36, 06 lip 2016

Bogdzia napisał(a)

W sumie to tylko 40 km a robili tyle lat wiec niezbyt wielkie osiągniecie ale dobrze ze jest.

Masz rację, że tu u nas to tylko 40 km to nie ma co gloryfikować ale ja myślałam ogólnie o całej Polsce w której zdecydowanie kwestia dróg uległa znacząco poprawie. A to cieszy
Margarete 23:38, 06 lip 2016

yolka napisał(a)

Czuję się pogłaskana ....

Czuj się Yolka czuj....
Nie omieszkam tego jeszcze zrobić osobiście.....
Margarete 00:09, 07 lip 2016

Ale wieje....w takich sytuacjach siedzę w oknie i z przerażeniem patrzę na mój las za płotem jak wiatr przygina drzewa do ziemi i zawsze boję się czy gdyby je wiatr przewrócił to dosięgną do mojego domu...brrr...
Milka 12:38, 07 lip 2016

Miałam podobnie wczoraj, pogoda szalała, po sprzataniu nie ma sladu, tyle brudu nawiało....ale ma tak być jeszcze tydzień, więc nie sprzątam, bo robota głupiego
Margarete 13:25, 07 lip 2016

Milka napisał(a)
Miałam podobnie wczoraj, pogoda szalała, po sprzataniu nie ma sladu, tyle brudu nawiało....ale ma tak być jeszcze tydzień, więc nie sprzątam, bo robota głupiego

U mnie też po ogrodzie jakies foliowe torby i smieci ze śmietników fruwały...dzis juz spokojniej i chłodniej.
Kindzia 13:37, 07 lip 2016

U nas dzisiaj jeszcze wieje...
Lilie masz zaklepane
Margarete 13:37, 07 lip 2016

Dużo gadania ostatnio a mało zdjęć, no to teraz wrzuce jakieś "odgrzewane kotlety ".........

Liliowce, liliowce....

Margarete 13:43, 07 lip 2016

Okrywowa róża Pink Fairy........

Mounsted Wood nieustajaco tłoczy....
Jeszcze młodziutka i troche wiotkie ma gałązki a po deszczach kwiaty sa mokre i cięzkie ale jest piekna ( nawet paznokcie mam pod kolor )

Pashmina (świaeżynka, u mnie od kwietnia zakwitła 1 kwiatem....a u innych szaleje...coś mnie nie lubi chyba...)