Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Gardener27 22:38, 29 paź 2016

Przyszedłem na jesienne zdjęcia i się nie zawiodłem
Nie w sposób przeoczyć lodówki Ani He he he ... przynajmniej jest coś w niej po za światłem
Margarete 22:39, 29 paź 2016

Sebek napisał(a)
Ile rzeczy się tu dziś można dowiedzieć!

A widzisz?!
A tak poważnie to forum zwalnia jeśli chodzi o tematy merytoryczne bo sezon się kończy. Zostają fajne towarzyskie pogaduchy forumowe...ale ja je też lubię
jankosia 22:41, 29 paź 2016

Margarete napisał(a)

A widzisz?!
A tak poważnie to forum zwalnia jeśli chodzi o tematy merytoryczne bo sezon się kończy. Zostają fajne towarzyskie pogaduchy forumowe...ale ja je też lubię

No właśnie nawet miałam cię zapytać czy ci to nie przeszkadza
Margarete 22:42, 29 paź 2016

jankosia napisał(a)
Rany! Ania! Też chcę tak w lodówce Przeterminowane czy nie to przynajmniej widać że to nadal jedzenie. U mnie chyba nie można mówić o takiej pewności

A to co t trzymasz w lodówce Monika...rany boskie....nie napiszę co mi przyszło na myśl...bo ja mam dziś jakieś makabryczne skojarzenia, może z powodu Halloween
jankosia 22:45, 29 paź 2016

Margarete napisał(a)

A to co t trzymasz w lodówce Monika...rany boskie....nie napiszę co mi przyszło na myśl...bo ja mam dziś jakieś makabryczne skojarzenia, może z powodu Halloween

Hi hi sama chciałabym wiedzieć Staram się nie wkładać ręki za głęboko To jest wiesz jak z damską torebką - ryzyk-fizyk- albo znajdę kluczyki albo mnie coś zaatakuje
Margarete 22:47, 29 paź 2016

Gardener27 napisał(a)
Przyszedłem na jesienne zdjęcia i się nie zawiodłem
Nie w sposób przeoczyć lodówki Ani He he he ... przynajmniej jest coś w niej po za światłem

Przemo witaj,
no nie za wiele tam poza światłem, nie za wiele...
Jesiennych fot nie za wiele, mam walnięty zasilacz w moim domowym kompie a z telefonu nie chcą mi się wgrywać..
Dziś robiłam kolejne foty przed sprzątaniem liści i po sprzątaniu ale już po godzinie nie było widać że liście były sprzątane.....stajnia Augiasza po prostu.
AsiaK_Z 22:48, 29 paź 2016

Monia, jesteś niesamowita
Małgosiu cudowne ogrodowe zdjęcia
Margarete 22:52, 29 paź 2016

jankosia napisał(a)

Hi hi sama chciałabym wiedzieć Staram się nie wkładać ręki za głęboko To jest wiesz jak z damską torebką - ryzyk-fizyk- albo znajdę kluczyki albo mnie coś zaatakuje

Pamiętam którąś z komedii amerykańskich z serii Zabójcza broń - tam jest taka pamiętna scena jak narzeczona głównego bohatera robi koktajl z czego popadnie a potem sięga do lodówki takiej przepastnej że cała w nią wpada...
Margarete 22:56, 29 paź 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Monia, jesteś niesamowita
Małgosiu cudowne ogrodowe zdjęcia

Asiu dziękuję, już trochę nieaktualne. Klon już jest łysy, miłorząb też, palibin też łysy, liści po kolana
Dzisiejsze fotki może uda mi się jutro wrzucić.
Pozdrawiam Asiu!
Margarete 23:03, 29 paź 2016

Dzisiesze moje plany pracy w ogrodzie wzięły w łeb. Zaczęłam dopiero w południe i ogarnęłam 3 taczki liści, skosiłam ponad połowę trawnika i.....lunęło. Zanim ogarnęłam kosiarkę, sprzątnęłam klamoty to....przemókłam do majtek...
A tulipany nie posadzone, róże nie przesadzone....nie wiem kiedy to zrobię....zima mnie zastanie chyba...