Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Bogdzia 17:44, 28 paź 2016

AgataP napisał(a)

To normalnie pojechałaś Monik nie mam takiego cuda

Ja tez mam samoczyszczacy piekarnik ale szyba juz sama sie nie czysci i nawet bardzo trudno sie czyści.
jankosia 17:52, 28 paź 2016

Przyszła i bajkę mi zepsuła normalnie U mnie szybę też trzeba niestety umyć najpierw Ale umówmy się, ręcznik papierowy i płyn do tłuszczu to i tak o niebo mniej wysiłku niż czyszczenie samego piekarnika
Mam za to inną wkurzającą rzecz.... lustrzany front Co to mnie wtedy podkusiło to nie wiem do tej pory
Bogdzia 18:49, 28 paź 2016

jankosia napisał(a)
Przyszła i bajkę mi zepsuła normalnie U mnie szybę też trzeba niestety umyć najpierw Ale umówmy się, ręcznik papierowy i płyn do tłuszczu to i tak o niebo mniej wysiłku niż czyszczenie samego piekarnika
Mam za to inną wkurzającą rzecz.... lustrzany front Co to mnie wtedy podkusiło to nie wiem do tej pory

Moniko ja tez Zawsze brudna nie umiem doczyscic.
Krys 20:15, 28 paź 2016

yolka napisał(a)

A ja marzę o odkręcanej głowie, nie musiałabym chodzić do fryzjera

Oplulam tablet dawno tak sie nie usmialam
Krys 20:18, 28 paź 2016

jankosia napisał(a)
O, taki odkurzacz znajomi męża sobie fundnęli. Nie wiem czy moje koty by nie oszalały Póki co nie nasza półka cenowa niestety
Do tego kosiarka samokosząca i można żyć Widziałam ostatnio na yt filmik gdzie łoś wyżerał jabłka z drzewka pod domem i właściciel chciał go przepłoszyć tą kosiarką właśnie. Nie było co zbierać

Monika rozkazuje Ci zalozyc watek,na ten tychmiast

A jak tem. i jak dlugo wtedy grzeje sie piekarnik?
yolka 20:37, 28 paź 2016

Krys napisał(a)

Oplulam tablet dawno tak sie nie usmialam

dorzucę jeszcze stale rosnące zęby, z możliwością opiłowywania pilniczkiem wg aktualnie obowiązującej mody, ech... rozmarzyłam się
jankosia 21:57, 28 paź 2016

Krysia, normalny czyszczący program to chyba 1,5 godziny, ale ja czyścioch okazjonalny (czyli sprzątam rzadko ale na Maksa) to włączam na najdłuższy czyli 2,5 godziny. Wypala w 500 stopniach.
Chyba muszę rzadziej pisać na O. bo mnie tu coraz częściej założeniem wątku straszą Paaaa
jankosia 22:05, 28 paź 2016

No dobra jeszcze słowo Mi się wiecie co marzy? Kojarzycie takie naklejki na szybę na owocówki? Ja takie przylepiam bo dużo ich u mnie w sezonie. Mają jakiś zajerfajny klej bo odkleja się z łatwością i nie pozostawia śladów. Marzą mi się takie nalepki na caaaaałą szybę. Żeby tak nie myć tylko ściągnąć, do kosza i już. A najlepiej żeby nie naklejać nowych tylko żeby szyby w oknach miały w sobie takich kilka tysięcy warstw naklejek... Ech
Margarete 22:13, 28 paź 2016

Anda napisał(a)
Jankosia teraz nikt Cie nie przebije Lodowke samoczyszczaca tez powinni wymyslec. Ja jeszcze czekam na samoodkurzajacy odkurzacz. Jak bede go miala to sie pochwale

Z tą lodówka to jeszcze musiałoby się samokontrolować jeśli chodzi o daty ważności i wywalać starocie

Jankosia ale dałaś czadu z tym piekarnikiem, no normalnie XXI wiek. Ja mam też lustrzany front i też mnie wnerwia ale w środku czyścić muszę niestety sama

Krysiu, Bogdziu, Jolu, Agato, Moniko wcale się nie śmieje z tych waszych marzeń...i o odkurzaczu, i o głowie, i o zębach...najważniejsze żeby mieć wyobraźnię i marzenia i cele .....i gonić króliczka a nie łapać go (jak śpiewali Skaldowie)

Margarete 22:19, 28 paź 2016

jankosia napisał(a)
No dobra jeszcze słowo Mi się wiecie co marzy? Kojarzycie takie naklejki na szybę na owocówki? Ja takie przylepiam bo dużo ich u mnie w sezonie. Mają jakiś zajerfajny klej bo odkleja się z łatwością i nie pozostawia śladów. Marzą mi się takie nalepki na caaaaałą szybę. Żeby tak nie myć tylko ściągnąć, do kosza i już. A najlepiej żeby nie naklejać nowych tylko żeby szyby w oknach miały w sobie takich kilka tysięcy warstw naklejek... Ech

No fajne to by było. Kupujesz dom z oknami wielowarstwowymi i co 6 tygodni "obierasz" te okna z takiej zewnętrznej warstwy jednej od środka i jednej od zewnątrz i okna czyste. A za kolejne 6 tygodni znowu tak samo, 5 min i caly dom odświeżony jeśli chodzi o okna....eh pomarzyć fodta rzecz