Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

lojalna_ 22:28, 28 paź 2016

No sie wyedukowałam a raczej utwierdziłam w mysli, ze marzeniami trzeba zyc ) moze sie ta lodówka pojawi ))

Sporo patentów tu mozna znalezc i te szyby zawsze czyste hihi (0))

Małgosiu pozdrawiam zza brudnych szyb.

Jankosia tez Cie postrasze ....ale Ty sie tam mna akurat nie przejmujesz )))
Krys 23:25, 28 paź 2016

jankosia napisał(a)
Krysia, normalny czyszczący program to chyba 1,5 godziny, ale ja czyścioch okazjonalny (czyli sprzątam rzadko ale na Maksa) to włączam na najdłuższy czyli 2,5 godziny. Wypala w 500 stopniach.
Chyba muszę rzadziej pisać na O. bo mnie tu coraz częściej założeniem wątku straszą Paaaa

Monika piszesz ciekawie a trzeba Cie gonic po watkach,a tak wszystko u Ciebie
Mala_Mi 10:29, 29 paź 2016

Margarete napisał(a)

Z tą lodówka to jeszcze musiałoby się samokontrolować jeśli chodzi o daty ważności i wywalać starocie

Protestuje... wtedy z głodu umrę, a tak zawsze cos jeszcze znajdę.. wczoraj aż zrobiłam foto lodówki.. widać, że eM w delegacjach siedzi.. a po przeczytaniu postu poszłam poczytać daty ważności.. i nie jest tak źle.. wino jest jeszcze dobre

Inne daty wiekowe.. sałata czeka na wycieczkę do kompostownika od 2 tygodni.. szufladę z warzywami "ktoś" przestawił na mięsko.. i szlag trafiło jedzonko.

Wiec wrzucamy na luzik.. zakupy zrobiłam.. wnusie będą..trzeba było się zmobilizować

yolka 13:32, 29 paź 2016

Marzę o Twojej lodówce, nie byłoby problemu z BMI,nie żebym dbała o pełną zawartość lodówki, ale M czasem z nudów łazi po marketach i głupot nakupuje, a potem żeby się nie zmarnowały to zjadamy

Sebek 13:42, 29 paź 2016

Ile rzeczy się tu dziś można dowiedzieć!
jankosia 22:28, 29 paź 2016

Rany! Ania! Też chcę tak w lodówce Przeterminowane czy nie to przynajmniej widać że to nadal jedzenie. U mnie chyba nie można mówić o takiej pewności
Margarete 22:30, 29 paź 2016

Mala_Mi napisał(a)

Protestuje... wtedy z głodu umrę, a tak zawsze cos jeszcze znajdę.. wczoraj aż zrobiłam foto lodówki.. widać, że eM w delegacjach siedzi.. a po przeczytaniu postu poszłam poczytać daty ważności.. i nie jest tak źle.. wino jest jeszcze dobre

Inne daty wiekowe.. sałata czeka na wycieczkę do kompostownika od 2 tygodni.. szufladę z warzywami "ktoś" przestawił na mięsko.. i szlag trafiło jedzonko.

Wiec wrzucamy na luzik.. zakupy zrobiłam.. wnusie będą..trzeba było się zmobilizować

Anka rany boskie ty nic nie jesz, jak tu pusto.....padniesz nam, nie można żyć tylko pracą....zadbaj o siebie proszę
Już wiem w czym tkwi sekret twojej filigranowej sylwetki...porównałam nasze lodówki...
U mnie pełno zapasów bo czekałam na dzieciaki z okazji najbliższego święta ale nie przyjadą bo ich zmogło, z małymi dziećmi nie da się planować.....i teraz ja będę wyjadać zapasy...no może nie sama ale miało nas być więcej.
Margarete 22:34, 29 paź 2016

yolka napisał(a)
Marzę o Twojej lodówce, nie byłoby problemu z BMI,nie żebym dbała o pełną zawartość lodówki, ale M czasem z nudów łazi po marketach i głupot nakupuje, a potem żeby się nie zmarnowały to zjadamy

Coś wiem na ten temat....
Czasem i ja kupuję za dużo i nie to co powinnam....znam ten ból...
Margarete 22:35, 29 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
No sie wyedukowałam a raczej utwierdziłam w mysli, ze marzeniami trzeba zyc ) moze sie ta lodówka pojawi ))

Sporo patentów tu mozna znalezc i te szyby zawsze czyste hihi (0))

Małgosiu pozdrawiam zza brudnych szyb.

Jankosia tez Cie postrasze ....ale Ty sie tam mna akurat nie przejmujesz )))

Spoko Jola, u mnie też brudne szyby....
Nad Jankosią pracujemy...
Może da się namówić
Margarete 22:36, 29 paź 2016

Krys napisał(a)

Monika piszesz ciekawie a trzeba Cie gonic po watkach,a tak wszystko u Ciebie

No właśnie, racja Krysiu, racja