Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 16:06, 28 paź 2016

Anda napisał(a)
O właśnie, to jest odpowiednie podejście, cieszmy się tym, co nas dobrego po naszej pracy oczekuje

O witaj Ewciu,
miło że wpadasz - ja u ciebie tez dawno nie zagladałam

Podejście wyćwiczone przy każdej innej niemiłej pracy do wykonania tak sie pocieszam...czasem pomaga taka argumentacja ....ale ostatnio czysciłam piekarnik...i mimo ze sobie samej argumentowałam to nie mogłam sie wziąc do tej czynności, ale juz, zrobione, odfajkowane i jest - satysfakcja
Anda 16:20, 28 paź 2016

Oj, u Ciebie piekarnik, u mnie czeka lodówka Jeszcze się motywuję
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AgataP 16:31, 28 paź 2016

Margarete napisał(a)

O witaj Ewciu,
miło że wpadasz - ja u ciebie tez dawno nie zagladałam

Podejście wyćwiczone przy każdej innej niemiłej pracy do wykonania tak sie pocieszam...czasem pomaga taka argumentacja ....ale ostatnio czysciłam piekarnik...i mimo ze sobie samej argumentowałam to nie mogłam sie wziąc do tej czynności, ale juz, zrobione, odfajkowane i jest - satysfakcja

Jessuuu no tak... rany ale mi przypomniałaś, a jak strasznie mi się nie chce... zostawię to później Anda - lodówka czeka też, ale to jak mrozu za oknem będzie trochę
jankosia 16:40, 28 paź 2016

Ha ha, no to ja mogę się w końcu czymś na tym forum pochwalić. Uwaga, łopatki razem, pierś do przodu, uśmiech na buzi i... mój piekarnik sam się czyści! Włączam tylko guziczek a po skończonym czyszczeniu wymiatam popiół albo zbieram go wilgotną szmatką i wygląda jak nowy, wszelkie zakamarki lśnią No
A w lodówkach niestety jeszcze takiego patentu nie wymyślili Mówię w domu że ja do niej zaglądam najrzadziej więc powinnam najrzadziej w niej sprzątać. Ale nikt mnie nie słucha Myślałam że wezmę małża na przytrzymanie ale już się wysypuje a on nic... Nie wiem jak długo pociągniemy
AgataP 16:55, 28 paź 2016

jankosia napisał(a)
Ha ha, no to ja mogę się w końcu czymś na tym forum pochwalić. Uwaga, łopatki razem, pierś do przodu, uśmiech na buzi i... mój piekarnik sam się czyści! Włączam tylko guziczek a po skończonym czyszczeniu wymiatam popiół albo zbieram go wilgotną szmatką i wygląda jak nowy, wszelkie zakamarki lśnią No
A w lodówkach niestety jeszcze takiego patentu nie wymyślili Mówię w domu że ja do niej zaglądam najrzadziej więc powinnam najrzadziej w niej sprzątać. Ale nikt mnie nie słucha Myślałam że wezmę małża na przytrzymanie ale już się wysypuje a on nic... Nie wiem jak długo pociągniemy

To normalnie pojechałaś Monik nie mam takiego cuda
Anda 17:02, 28 paź 2016

Jankosia teraz nikt Cie nie przebije Lodowke samoczyszczaca tez powinni wymyslec. Ja jeszcze czekam na samoodkurzajacy odkurzacz. Jak bede go miala to sie pochwale
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
jankosia 17:18, 28 paź 2016

O, taki odkurzacz znajomi męża sobie fundnęli. Nie wiem czy moje koty by nie oszalały Póki co nie nasza półka cenowa niestety
Do tego kosiarka samokosząca i można żyć Widziałam ostatnio na yt filmik gdzie łoś wyżerał jabłka z drzewka pod domem i właściciel chciał go przepłoszyć tą kosiarką właśnie. Nie było co zbierać
yolka 17:24, 28 paź 2016

jankosia napisał(a)
O, taki odkurzacz znajomi męża sobie fundnęli. Nie wiem czy moje koty by nie oszalały Póki co nie nasza półka cenowa niestety
Do tego kosiarka samokosząca i można żyć Widziałam ostatnio na yt filmik gdzie łoś wyżerał jabłka z drzewka pod domem i właściciel chciał go przepłoszyć tą kosiarką właśnie. Nie było co zbierać

A ja marzę o odkręcanej głowie, nie musiałabym chodzić do fryzjera
jankosia 17:27, 28 paź 2016

AgataP napisał(a)

To normalnie pojechałaś Monik nie mam takiego cuda

Pyroliza. Zapamiętaj to słowo przy zakupie nowego piekarnika I nie daj się wkręcić w inne opcje czyszczące. Nic nie jest wygodniejsze niż wymieść popiół - to chyba że opcja pyrolizy z opcją automatycznego odprowadzania popiołu do jakiegoś specjalnego pojemniczka Byłby czad
Anda 17:38, 28 paź 2016

Padam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies