Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Nikita 23:16, 10 gru 2016

Margarete napisał(a)
Ale tak bliżej to co robiłam w tym śnie? Straszyłam cię? Czy byłam miła?

We śnie byłaś miła...tylko coś mnie zaniepokoiło...przestraszyło...a obudziłam się wręcz przerażona i długo nie mogłam dojść do siebie. Rzadko miewam takie sny, więc zaraz przybiegłam do ciebie sprawdzić czy wszystko ok. Piszesz, że wszystko jest w porządku, więc już się uspokoiłam.

Za zaproszenie na wiankowanie dziękuje, ale ten weekend poświęcam na szaleństwo przedświąteczne. Dziś uskuteczniałam sprzątanie, jutro niedziela zakupowo-prezentowa. Dwa dni psychozy świątecznej a potem już tylko magia świąt.
Ale na zdjęcia z wiankowania oczywiście czekam.
Margarete 10:57, 11 gru 2016

Hej
wiankowanke się odbyło, było miło i jak zwykle za krótko....
Nie mogę wstawić fotek bo mi Internet zabrali... i piszę z telefonu.
Posiedziałyśmy, pogadałyśmy, pojadłyśmy dobrych słodyczy no i oczywiście powstały wianki.
Renia z córkami zrobiła jeden w złotych kolorach, kolejne rozpoczęła ale nie dokończyła ze względu na ograniczony czas.
Monika z córką zrobiły jeden wianek w szarosrebrnej tonacji oraz jedną kołyskę w świątecznym wystroju.
Ja zrobiłam jeden wianek na drzwi zewnętrzne, już wisi
Mój jest w tonacji miedzianozłotej a później już wieczorem dorobiłam drugi do domu oraz zliftingowalam jeden biały wianek który miałam z ubiegłego roku.

Dziewczyny dziękuję za wizytę! Zapraszam mną przyszłość
Margarete 10:59, 11 gru 2016

rozark napisał(a)
Małgosiu, dzisiejsze doświadczenie bezcenne - bardzo ci dziękuje

Reniu szkoda że tak krótko
Fajnie że byłaś z dziewczynkami, super masz je obie.
Margarete 11:07, 11 gru 2016

Nikita napisał(a)

We śnie byłaś miła...tylko coś mnie zaniepokoiło...przestraszyło...a obudziłam się wręcz przerażona i długo nie mogłam dojść do siebie. Rzadko miewam takie sny, więc zaraz przybiegłam do ciebie sprawdzić czy wszystko ok. Piszesz, że wszystko jest w porządku, więc już się uspokoiłam.

Za zaproszenie na wiankowanie dziękuje, ale ten weekend poświęcam na szaleństwo przedświąteczne. Dziś uskuteczniałam sprzątanie, jutro niedziela zakupowo-prezentowa. Dwa dni psychozy świątecznej a potem już tylko magia świąt.
Ale na zdjęcia z wiankowania oczywiście czekam.

U mnie też wir przygotowań świątecznych, prezntów jeszcze wszystkich nie mam, bałagan w domu....ale dzieje się i myślę że zdążę
Dziś po południu robię sobie przerwę i jadę obejrzeć i pozwiedzać nowo otwarty dziś. Dworzec Fabryczny....budowali go 5 lat, ma być razem ze swoim otoczeniem symbolem wejścia Łodzi w XXI wiek...zobaczymy...
JoannA 11:19, 11 gru 2016

Widziałam dziś rano Dworzec Fabryczny w tv. Piękny i nowoczesny, naprawdę robi wrażenie.
Wianków jestem ciekawa i zazdroszczę że mogłyście się spotkać i mile spędzić przedświąteczny czas.
Pozdrawiam Małgosiu
Monka 14:59, 11 gru 2016

Małgosiu bardzo dziękuję za gościnę odnośnie wiankowania , zacznę robić wianki co rok dzięki Tobie
Bogdzia 17:05, 11 gru 2016

To miły dzień miałyscie. Ja nie mam nastroju teraz na wianki o czym innym myślę ale zdjecia chętnie obejrzę..
AnnaCh 19:39, 11 gru 2016

Ale super miałyście z tym wspólnym wiankowaniem
Pozdrawiam uczestniczki
polinka 21:30, 11 gru 2016

Spokojnie poczekam na zdjęcia jak Ci zwrócą internety

Margarete 00:04, 12 gru 2016

JoannA napisał(a)
Widziałam dziś rano Dworzec Fabryczny w tv. Piękny i nowoczesny, naprawdę robi wrażenie.
Wianków jestem ciekawa i zazdroszczę że mogłyście się spotkać i mile spędzić przedświąteczny czas.
Pozdrawiam Małgosiu

No dworzec przeolbrzymi, z taaakim rozmachem wybudowany i widać że na biegu otwierany. Brakuje tablic informacyjnych a zgubić się w nim można. Poza dwór em kolejowym w podziemiach jest olbrzymi dworzec autobusowy na 24 stanowiska i wielki węzeł komunikacji miejskiej. Fajnie że wewnątrz stworzono atrapy elewacji starego budynku dworcowego. To taki łącznik starego z nowym. Generalnie wszystko na plus i ten rozmach mnie pozytywnie zaskoczył.
Pozdrawiam Asiu!