Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Milka 12:46, 21 sty 2017

Co ćwiczysz?
Bogdzia 16:23, 21 sty 2017

Czytam na bieżąco a dzis nawet piszę. Buziaki.
paniprzyroda 18:36, 22 sty 2017

Ćwiczysz, podróże planujesz - to dobry sposób na zimę Pytałaś u mnie o piesa, zapomniałam napisać Latem zamieszkał na zewnątrz w porządnej budzie. Wyrósł na groźnego, chociaż mądrego psa. No i jak to z wilkiem, łatwo nie ma
jankosia 20:38, 22 sty 2017

Zima ładna, ale może niech już sobie pójdzie? Mnie jak zwykle zaskoczyła i w sumie tylko kilka największych wrażliwców okryłam, na resztę rzuciłam śniegu i mam nadzieję że wystarczy Róże okopczykowane śniegiem mają normalnie zielone liście - nie wiem co o tym myśleć

Wiem też że widzimy się już za niedługo Cieszę się bardzo bo już tęsknię za wami

Buziaki
Margarete 22:41, 22 sty 2017

ren133 napisał(a)

super, ze decyzja jest na tak

Margarete 22:45, 22 sty 2017

Milka napisał(a)
Co ćwiczysz?

Tak na stałe to biegami w razyvw tygodniu na straching i na tzw "zdrowykręgosłup" a teraz Renia namawia mnie na callanetics....coś trzeba robić żeby się ruszać tylko jeszcze żeby ta konsekwencją była....
Margarete 22:47, 22 sty 2017

Bogdzia napisał(a)
Czytam na bieżąco a dzis nawet piszę. Buziaki.

Ale się cieszę że widzę twój wpis u mnie i u innych. To znaczy że wszystko zmierza w dobrą stronę.
Pozdrawiam!
Margarete 22:50, 22 sty 2017

paniprzyroda napisał(a)
Ćwiczysz, podróże planujesz - to dobry sposób na zimę Pytałaś u mnie o piesa, zapomniałam napisać Latem zamieszkał na zewnątrz w porządnej budzie. Wyrósł na groźnego, chociaż mądrego psa. No i jak to z wilkiem, łatwo nie ma

O to świetnie że mądry, a to że groźny to dobrze bo do tego jest.
Podróże planuje ale póki co bez kasy na nie....
To taki mój sposób na zimową chandrę i brak słońca
Margarete 22:58, 22 sty 2017

jankosia napisał(a)
Zima ładna, ale może niech już sobie pójdzie? Mnie jak zwykle zaskoczyła i w sumie tylko kilka największych wrażliwców okryłam, na resztę rzuciłam śniegu i mam nadzieję że wystarczy Róże okopczykowane śniegiem mają normalnie zielone liście - nie wiem co o tym myśleć

Wiem też że widzimy się już za niedługo Cieszę się bardzo bo już tęsknię za wami

Buziaki

Ja też tęsknię za wami cieszę się że się zobaczymy.
Zimy nie lubię i szukam sposobów żeby ją przetrwać. Albo czytam o słonecznych miejscach albo latam do teatru i na koncerty i odrabiam zaległości w życiu kulturalnym z całego roku - dobrze że mam Łódź tak blisko i jest z czego wybierać. Na śnieg narzekam bo odśnieżanie to nie jest moje ulubione zajęcie a dziś np w ramach atrakcji wyciągałam przez trawnik i śnieg po kolana dwie puszki pełne śmieci bo jutro u mnie zbierają....i klęłam pod nosem tak że nie chciałabyś usłyszeć....ot uroki zimy....ja chcę już wiosnę !!!!!
AgataP 17:54, 23 sty 2017

Małgoś napiszę już u Ciebie o montanie.
U mnie rósł w dwóch miejscach, raz przy domku gospodarczym, miał podporę to zarósł jedną ścianę, wtedy absolutnie niczym go nie okrywałam, może nogi jedynie zasypałam liśćmi. Którejś zimy zmarzł, ale przycięłam go na zero i po roku się odbudował. Potem przeniosłam go na siatkę i tutaj rośnie od kilku lat dopiero, ma bardziej zacisznie, bo za domem. Nie okrywałam nawet nóżek.
Jak coś zmarznie, są suche gałązki to wycinam, po lecie to jeden gąszcz się robi tak rośnie. Pakuje się na brzozy w górę i na floksy na dole
Raz kwitnie zjawiskowo, raz trochę mniej, ale zapach wyczujesz czy tak czy tak Będzie Pani zadowolona. Ja sobie kupię tego co ma Krysia przy domu
Bynajmniej taki mam plan