Urszulo witam w moim ogrodzie Dziękuję za miłe słowa!!!
Miskant to "flamingo" rośnie w sumie wolno
"krater " zdecydowanie szybciej
Zobacz na zdjęcia wiek tych miskantów jest taki sam a nawet krater ( zdjęcie 2) o sezon młodszy. Cena p9 to 3.99 myśle że dobra
sama zobacz
Beatko ja już u Ciebie byłam kiedyś tam się witałam ja tez z lubelskiego To super że erecta ja posadziłam w lecie 10 szt na żywopłot fajnie się prezentuje taki duży, moje to maluchy po 30 cm
Amelio urośnie szybciutko mój posadzony był na samym początku jak zaczęłam tworzyć ogród czyli 2013 roku . Czas szybko leci a roślinki nam uświadamiają ten fakt ....ma to plusy i minusy hihihi
O widzisz nie wiedziałam że ty też z lubelskiego a z której strony Lublina ?
Też mam miskanta flamingo i rzeczywiście wolno przyrasta tam gdzie go posadzilam chyba coś jaśniejszego potrzebuję ML już mam może variegatus byłby dobry ale u nas go nigdzie nie ma jak nic urlpo mus brać i jakiś rekonesans po całym województwie robić żeby kilka zwykłych roślin kupiić u nas w szkółkach bida aż piszczy chyba właściciele ogrodowiska nie czytają.
Swój żywopłot z berberysa (mam jakiś bordowy przedogrodowiskowy) wczoraj przycinałam lubię go ale przycinanie to już inna bajka wyrósł wyższy niż ja
Beatko jesteś?
Myślałam dziś o Tobie i o tym, że miałyśmy się razem wybrać do szkółki na zakupy. Dzieci mi się pochorowały, ale juz powoli wracamy do żywych
Działałaś coś ostatnio?
Macham