Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Debra 10:55, 08 wrz 2013

zawitka napisał(a)
Krysiu ! ! Bardzo Ci dziękuję za wspaniały dzień jak spędziłam z Wami .Dzięki za możliwość obejrzenia Twojej działki jest piękna wypieszczona i nie wiem czy mogę ale pozwolę sobie wkleić kącik Twój z ławeczką ..Działka Twoja to mały raj na ziemi Gratulacje i urocza ławeczka Krysi

Halinko, to ja Ci dziękuję!
Za to że przyjechałaś, za cudowne prezenty, domek dla owadów już jest wielką ozdobą mojego ogródka, buteleczka się przyda w zimne wieczory
Jesteś taka ciepła, urocza, jakbym Cię znała od lat. Musimy spotykać się częściej!

Dziękuję też za pochwały dla tego mojego zielonego szczęścia
EwaG 11:45, 08 wrz 2013

Debro, dziękujemy za wspaniale zorganizowane spotkanie!
I jeszcze małe sprostowanie. Winek jest autorstwa (jak myślę własnoręcznego) Gagu - Agnieszki (długowłosa blondynka w czarnej sukience).
Pozdrawiam wszystkich miłych uczestników spotkania.
Debra 11:55, 08 wrz 2013

EwaG napisał(a)
Debro, dziękujemy za wspaniale zorganizowane spotkanie!
I jeszcze małe sprostowanie. Winek jest autorstwa (jak myślę własnoręcznego) Gagu - Agnieszki (długowłosa blondynka w czarnej sukience).
Pozdrawiam wszystkich miłych uczestników spotkania.

Ewo, dziękuję za Wasz udział i przepraszam za moją kiepską pamięć do imion i twarzy ;-(

Agnieszko dziękuję zatem
Przetacznik 18:29, 08 wrz 2013

Ja jestem wciąż pod wrażeniem skromności z elegancją Debry, jej ogrodu i właśnie tej ławeczki,więc i ja ja wkleję jej fotografię tak jak Zawitka.

Muszę nadmienić, że po powrocie ze spotkania do końca dnia mieliśmy świetne humory, wspomnienia zostaną bardzo pozytywne : )
Debra 18:34, 08 wrz 2013

Przetacznik napisał(a)
Ja jestem wciąż pod wrażeniem skromności z elegancją Debry, jej ogrodu i właśnie tej ławeczki,więc i ja ja wkleję jej fotografię tak jak Zawitka.

Muszę nadmienić, że po powrocie ze spotkania do końca dnia mieliśmy świetne humory, wspomnienia zostaną bardzo pozytywne : )

Weroniko, .....

Jakże mi miło!
Debra 20:00, 08 wrz 2013

A oto efekty mojej dzisiejszej pracy. Rośliny-prezenty w ziemi. Oby rosły ślicznie.
Hosta GIGANT

BODZISZKI, BODZISZKI
pod murkiem, pod głogiem..... jest ich duuużo więcej, ale światło było paskudne, jutro zrobię więcej zdjęć.

Trzmielina

Mój pusty ogródek dostał dzisiaj fajny zielony zastrzyk

Dzięki Kochani Goście !

Anabell 20:09, 08 wrz 2013

Krysiu- druga to niebieska, ale muszę poszperać jaka nazwa to średniej wielkości.
Debra 20:15, 08 wrz 2013

Anabell napisał(a)
Krysiu- druga to niebieska, ale muszę poszperać jaka nazwa to średniej wielkości.

Haniu, zdjęcie tej drugiej jutro, bo ona jest w innym miejscu, a tam też było złe swiatło.
Obie cudne, a Gigant - no brak mi słow ze szczęścia
Jeszcze raz dziękuję ogromnie.
Milka 20:30, 08 wrz 2013

Hym, jeszcze nie wszystkie prezenty dotarły, mam nadzieję, ze jak dotrą, idealnie w całośc się wpasują
zawitka 09:33, 09 wrz 2013

Krysiu żaden problem było fantastycznie i to jest ważne .Sadż roślinki niech bujają Uściski