Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

ren133 10:24, 17 cze 2016

polinka napisał(a)
Czerwcowe trawy

Kochana
Ależ Ty masz cuuudne te trawy Musisz być z siebie dumna Gracki to ilu letnie masz? Jaka szeroka jest ta rabata?

ren133 10:50, 17 cze 2016

polinka napisał(a)
Berberysowa, której nie potrafię zrobić ładnego zdjęcia

A przypomnisz jaka to odmiana berberysa?
inag 12:46, 17 cze 2016

Uwielbiam jak ktoś cytuje zdjęcia z Twoimi trawami
polinka 21:22, 17 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
mam mam i to nawet spore.w wiekszosci juz przyslonily dziurawe miejsca ale krzywe wszystko nadal.ale ze to bedzie taki żywopłocik przy ciurkadelku,a to dopiero za rok,to wytrzymam.choc teraz jak sie na to patrzy to nie wiadomo "co poeta mial ma mysli"

Ha, ha To podobnie jak u mnie Chociaż dzisiaj jak eM stwierdził, że mogłam kupić cisy na ten żywopłot zamiast sadzić buksy to myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok...
polinka 21:24, 17 cze 2016

jazzy napisał(a)

Matko jedyna! Trzymajcie mnie!
Ale wiesz co, taki widok u Ciebie być może oznacza też taki widok u mnie... za rok... za dwa...?

Mam nadzieję, że się utrzymałaś i nie upadłaś?
Pewnie, że będzie! Gwarantuję Tylko nie oszczędzaj na gracka wody.
malkul 21:26, 17 cze 2016

piekne masz te trawiszcza Poli
polinka 21:27, 17 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Pięknie te kompozycje traw wygladają

U mnie żywopłot buksowy wyłysiał od choroby grzybowej i pokładania się na nim incrediball

Dzięki Madżen
Boję się również i o te moje buksy bo zaraz po posadzeniu zostały przycięte a teraz deszcz non stop i do tego ciepło.
Zaraz przyjdę do Ciebie bo widziałam, że pisałyście o opuchlakach i chce się podzielić moimi obserwacjami.
polinka 21:30, 17 cze 2016

Iwk4 napisał(a)
Polinko, dziękuję za fotkę i że rok mi nie kazałaś czekać. Buksy się odbuduje. To jest pewne. Żywopłot jak jest spory, w środku jest niestety łysy. Ja mam taki 15-letni jak nie dalej i niżej go ciæć nie chcę, bo jest wewnątrz łysy. Sięga mi do tyłka.

Twoje trawki są potężne. Ja kupiłam mikre 3 gracki i kiepsko je na razie widać. Muszą urosnąć.

Na jednej rabacie mam kostkę bukszpanową z 12 bukszpanów 3×4 i żywopłocik. Rabata jest w L.
No i tydzień temu dorobiłam drugą kostkę, bo mi coś brakowało. Tylko mniejszą z 2×3 bukszpany. Większe tylko są.
Teraz jestem zadowolona.

Iwonko proszę Choć nie wiem jaka przyszłość czeka ten mój żywopłot buksowy...

Na żywo jak widzimy ogród to wiadomo, że całkiem inaczej wygląda niż na zdjęciach. Widzimy całość i często jest tak, ze coś tam nam nie pasuje Ale myślę, że to dobrze, przynajmniej nie popadamy w nudę i cały czas dążymy do lepszego efektu.
polinka 21:32, 17 cze 2016

beata_m napisał(a)
ale masz trawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! może sztuczne oczywiście żartuje, fantastyczne ....

Beatko oczywiście, że sztuczne Pryznajmniej nie muszę się denerwować czy zimę przeżyją

Dziękuję
polinka 21:34, 17 cze 2016

katiaxx napisał(a)

Moze mieli na mysli klarowna ?. Ale tez nie jest. Ja dzis lalam swoja. Przypominala wode z beczki z ogorkami kiszonymi tylko bardziej metna.

Kasiu trzymałaś się tego okresu 14 dni czy wcześniej/póżniej Ci się taka zrobiła?