Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 20:42, 01 maj 2017

Madżenko to się właśnie doczekaliśmy bezdeszczowego weekendu

Olu, mam nadzieję, ze dzisiaj i u Ciebie było słońce?

Luki, ja podejrzewam, że jesteś pewny na 100% W podstawowych opryskach służę pomocą W trudniejszych pytaniach polecam Mazana.

Ewka, pod workami ukrywa się beton

Iwka, bingo!

Olu,płyty pod spodem to tylko podstawa aby prosto zalać
polinka 20:51, 01 maj 2017

Już drugi dzień nie pada Słońce świeci, wiatr wiał, że głowę chciało urwać ale eM w domu to żal tego nie wykorzystać Wypiliśmy dzisiaj kawę w ogrodzie i do pracy Mogłabym mieć eMa codziennie w domu...Ale i tak nie jest żle Można powiedzieć, że jesteśmy dwa weekendy do przodu z altaną. Zdjęć z prac nie ma bo to mało efektowne prace ale bez tego nie pójdziemy dalej

Korzystając z pogody zrobiłam dzisiaj w obydwu ogrodach oprysk PW, wczoraj HT.

Nie będę już przynudzać, pstryknęłam kilka fotek choć póki co ogród mało fotogeniczny

polinka 20:55, 01 maj 2017

polinka 20:56, 01 maj 2017

I mam pytanie. Jakiej mocy macie żarówki w oświetleniu ogrodowym? Mam 5W i coś za mało mi się widzi
Gruszka_na_w... 21:42, 01 maj 2017

Ogród bardzo fotogeniczny jest; w każdym ujęciu. Graby bardzo wydoroślały i pięknie się prezentują. Z oświetleniem ogrodowym nie pomogę. W swoim świecę oczyma.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
inag 22:17, 01 maj 2017

polinka napisał(a)
choć póki co ogród mało fotogeniczny

Ktoś tu ma poczucie humoru widzę
MirellaB 06:09, 02 maj 2017

Paulinka co to są za gałązki z listkami na drugim zdjęciu - hortensje? Ale takie wysokie?
Kacha123 06:24, 02 maj 2017

Ciekawe, co tam znowu kombinujesz z betonem w tych formach? Te Twoje tuje to już takie grubasy, jakby rosły tam już 100 lat!
malgol 10:17, 02 maj 2017

Przyszłam po radę,a tu takie piękne fotki podziwiam baaardzo fotogeniczny ogród
Polinko, czytając u ciebie o gnojowkach przeczytałam, że aby zmniejszyć krótko mówiąc smród należy dodać dolomitu...kiedy go dodać? do suchych pokrzyw i zalać to woda czy do już kiszacej się gnojowki? Czy kiedy?
babka 11:18, 02 maj 2017

Polinko czym podmieniłaś carexy pod kostką bukszpanową, to selseria ?? kostka nabrała wyrazu.
Ciekawam co tam kombinujesz
Ogród piękny w każdym kadrze