Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

evel 11:16, 25 wrz 2018

polinka napisał(a)
Olik Słupy są drewniane choć jakbyśmy drugi raz robili to wstawilibyśmy stalowe...

A jakie są argumenty za stalowymi słupami?
beata_m 13:23, 25 wrz 2018

to jest nieprawdopodobne w tak krótkim czasie ... napisz Polinka czy zdążyłaś już kawkę wypić i nacieszyć oczy efektem swojej pracy?!?!?!

p.s. czekam na dostawę cisów pod donicę betonową, jak wszystko dobrze pójdzie działam w sobotę
Zakrecona 13:33, 25 wrz 2018

Polinko, super altana! Nie mogę uwierzyć, że już się z tym uporaliście
Toszka 14:20, 25 wrz 2018

Polinko, takie tempo narzucacie, że ja czuję się jak ślimok...
efekt rewelacyjny!
Miłego korzystania
polinka 16:04, 25 wrz 2018

Ewko, nie ma za co Cieszę się, że tutaj jeden drugiemu chce pomagać Meble wyślę na pw.

Kasiu, dziękuję! Dodatki będą na wiosnę

Ewo- Rosa, oczywiście tak jak piszesz, tam nie będzie przepychu w dodatkach Póki co wstrzymamy się z donicami( choć pierwotny plan zakładał zrobienie ich teraz) ponieważ na wiosnę przed altaną będą posadzone drzewa i duże trawy. Nie chciałabym przesadzić z ilosćią traw w ogrodzie i w donicach bo przestanie to dobrze wyglądać...Stolik-pomocnik jest w planach i będzie miał betonowy blat

Monia, dziękiPracy ogrom, jak sobie przypomnę to wywożenie gruzu taczkami to baaardzo się cieszę, że to juz za nami.

Aniu, co Ty mówisz?! Byłam wczoraj u Ciebie i widziałam z jaką konsekwencją przygotowałaś glebę pod cisy! Nie jeden nawet by o tym nie pomyślał!

Wiklasiu, cześć

polinka 16:14, 25 wrz 2018

Ewel, nasze słupy są z drewna iglastego niestety świeżego Drewno schnie, robią się szczeliny, które będzie trzeba szpachlować, do tego żywica...Robiąc ponownie zainwestowalibyśmy z stal.

Beatko, ale cała ta rozróba z altaną trwała dwa lata więc nie był to sprint inwestycyjny
Cieszę się razem z Tobą na cisy Moje też mają nadejść w czwartek lub piątek

Madziu, dziekuję i nam też trudno uwierzyć, ze to juz koniec

Toszka, ja Cię proszę! Ty i tempo ślimacze?! Wiesz, że gdyby nie przykre okoliczności to dalej byśmy tam nic nie robili...Czekam na cieplejsze dni i mam tam jeszcze do dokończenia rabatę kompostową
p.s. nowe cisy zaczynają przybierać normalniejsze kolory Chyba znaczy, że zyją...

Pszczelarnia 14:23, 26 wrz 2018

polinka napisał(a)
Operacja pt. altana zakończona

Udana operacja.

Jak rozwiązaliście płaskość tego dachu nad altaną i czym jest przykryta nowa część?

Świetnie zrobione oświetlenie - jak ono jest zamontowane? W murze otynkowanym wywiercone otwory?
Magda70 14:55, 26 wrz 2018

Brawo WY!!!! Ależ pięknie...
19:34, 26 wrz 2018
Zmiana genialna, brawo
szemusia 20:17, 26 wrz 2018

Aż nie do uwierzenia, że to miejsce tak wyglądało...
Jednak dla chcącego nic trudnego Rewelacyjny efekt

Pochwal się teraz jakie trawy w sąsiedztwie posadzisz