Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

lojalna_ 08:34, 28 gru 2014

Zimowo fajnie u Ciebie a prezenty wymiataja
polinka 08:52, 28 gru 2014

Bogdzia napisał(a)
Fajne prezenty od Mikołaja.

Bogdziu dziękuję za odwiedzinki Mikołaj w tym roku wysłuchał wszystkich próśb błagalnych

polinka 08:56, 28 gru 2014

JoannA napisał(a)
Ogród przypruszony śniegiem prezentuje się cudnie.
Spełnienia marzeń Polinko życzę, ale tego śniegu to tak niezbyt dużo żebyś się przy odśnieżaniu zbyt nie męczyła.
Pozdrawiam Polinko

Joanko dziękuję za życzenia ale tego śniegu to może dużo i jeszcze więcej spaść, wręcz może mnie zasypać Marzę o przeżyciu jeszcze takiej zimy jakie miały miejsce 20-30 lat temu
polinka 08:59, 28 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Zimowo fajnie u Ciebie a prezenty wymiataja

Jolu uwielbiam taki biały ogród, chyba jestem inna bo oprócz Joanki i Gabisi nie znam nikogo więcej kto kocha śnieg

eM.po Wigilii zastanawiał się na którym drzewie może wypróbować moje prezentowe sprzęty... Szalony
JoannA 10:04, 28 gru 2014

polinka napisał(a)

Jolu uwielbiam taki biały ogród, chyba jestem inna bo oprócz Joanki i Gabisi nie znam nikogo więcej kto kocha śnieg

eM.po Wigilii zastanawiał się na którym drzewie może wypróbować moje prezentowe sprzęty... Szalony

Może wypróbujcie ten sprzęt na jakimś drzewku lub krzewie w lesie. Ja podobnie jak Twój eM tez bym była taka niecierpliwa
A zimy 20-30 lat temu pamiętam, szczególnie utkwił mi w pamięci pewien Sylwester kiedy odwołano wszystkie zajęcia w szkołach. To była ogromna radość. Odśnieżanie sprawia mi frajdę, ale o 5 rano jak trzeba wyjechać do pracy to już niekoniecznie
Pozdrawiam Polinko
leon60 10:18, 28 gru 2014

Prezentów zazdroszczę Mikołaj wie jak sprawić radość
Bogdzia 15:00, 28 gru 2014

polinka napisał(a)

Joanko dziękuję za życzenia ale tego śniegu to może dużo i jeszcze więcej spaść, wręcz może mnie zasypać Marzę o przeżyciu jeszcze takiej zimy jakie miały miejsce 20-30 lat temu

Polinko a co w tym było fajnego? Ja zimy nie lubie wiec nie rozumiem Twojej tęsknoty do takiego śniegu.
polinka 19:15, 28 gru 2014

JoannA napisał(a)

Może wypróbujcie ten sprzęt na jakimś drzewku lub krzewie w lesie. Ja podobnie jak Twój eM tez bym była taka niecierpliwa
A zimy 20-30 lat temu pamiętam, szczególnie utkwił mi w pamięci pewien Sylwester kiedy odwołano wszystkie zajęcia w szkołach. To była ogromna radość. Odśnieżanie sprawia mi frajdę, ale o 5 rano jak trzeba wyjechać do pracy to już niekoniecznie
Pozdrawiam Polinko

Dla mnie śnieg ma padać jak mam wolne Wtedy mogę odśnieżać nawet cały dzień
polinka 19:17, 28 gru 2014

leon60 napisał(a)
Prezentów zazdroszczę Mikołaj wie jak sprawić radość

Prezenty były w tym roku praktyczne, dla mnie mocny sprzęt do cięcia, dla eM.piekarnik
polinka 19:27, 28 gru 2014

Bogdzia napisał(a)

Polinko a co w tym było fajnego? Ja zimy nie lubie wiec nie rozumiem Twojej tęsknoty do takiego śniegu.

Bożenko to chyba tęsknota za dzieciństwem... Sanki, narty ze sprężynkami, kulig z ogniskiem, jazda figurowa na pobliskim stawie z wszystkimi dzieciakami z ulicy...
Dzisiaj z tego wszystkiego są tylko plany na kulig ale potrzebny do tego duży opad Może i na łyżwy się wybiorę? Staw jest, figurówki gdzieś na strychu leżą