Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

martaibartek 16:08, 31 gru 2014

Polinko wpadłam, aby Cię zapisać do "obserwowanych".

Jak zapoznam się z wątkiem to się "rozpiszę".

A jak w pracy?
JoannA 18:08, 31 gru 2014

Polinko
W Nowym Roku samych najpiękniejszych chwil Ci życzę.
polinka 08:13, 01 sty 2015

Jolu i Joanko dzięki za życzenia Najważniejsze zdrowie a reszta już się sama zorganizuje, no i trochę szczęścia aby dopomogło w tej organizacji
polinka 08:24, 01 sty 2015

martaibartek napisał(a)
Polinko wpadłam, aby Cię zapisać do "obserwowanych".

Jak zapoznam się z wątkiem to się "rozpiszę".

A jak w pracy?

Cześć Martoibartku Myślę, że piszę z Martą?

Proponuję pismo obrazkowe tylko przejrzeć i będzie Pani w temacie, ogród malutki to i zmian spektakularnych brak

O pracy lepiej nie wspominać bo to temat na inne forum... dzisiaj znów w robocie...

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia wszystkich planów i wielu radosnych dni
gusiarz 15:01, 01 sty 2015

Ja też lubię śnieg... i deszcz... ale nie znoszę jak mocno wieje i pali afrykański upał .... zapiszesz mnie do klubu?

Spełnienia tych najskrytszych...
lojalna_ 16:16, 01 sty 2015

Polinko po Twoim wpisie o ognisku, przygnało mnie dziś do Ciebie tak...nostalgicznie. Ja tez marze o wielkim goralskim ognisku przy grzancu na ciepłych kocach dane mi to było tylko na wyjazdach i jeden raz w tym roku zrobilismy ogromne u siebie, poniewaz nie ma jeszcze trawnika w kolejnych latach pozostanie nam nasz placyk wykostkowany ale tam.....tylko na podstawie niewielki ogien.

Poczytałam cały watek wsponienia czasami mamy trudne ale je pielegnujemy warto...trzeba mam nadzieje, ze Te Swieta były jeszcze lepsze .........
W ogrodzie w 2013 roku poczyniłas mrówcza praca i konsekwencja cuda ......pieknie wszystko wyrosło ....tak wiele porad , które mi sie przydadza i fajnych madrych słów o zyciu czytałam sobie jak w grali walca w Wiedniu miło u Ciebie spedziłam czas ......pozdrawiam i wszystkiego co wazne i piekne w zyciu zycze
AlicyaLK 13:14, 02 sty 2015

polinka napisał(a)

Ala Cieszę sie bardzo, że Cię widzę Aż mi humor poprawiłaś

Inspirki już są, teraz złotóweczki, wiosna i będę działać Choć jak spełni się jedno z moich marzeń to złotóweczek będzie mniej...ale przynajmniej coś innego osiągnę

No to pozostaje życzyć kufereczka złotóweczek
martaibartek 20:25, 02 sty 2015

Polinko przejrzałam cały wątek.
Zmiany w ogrodzie spektakularne. Pięknie jest. Cudownie wszystko Ci się rozrosło-masz rękę do roślin.

Najlepszego w Nowym Roku!
polinka 18:16, 03 sty 2015

gusiarz napisał(a)
Ja też lubię śnieg... i deszcz... ale nie znoszę jak mocno wieje i pali afrykański upał .... zapiszesz mnie do klubu?

Spełnienia tych najskrytszych...

O to jest nas już 5 zimowych dziewczynek
gusiarz 18:21, 03 sty 2015

Macham