Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 21:59, 12 mar 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Ale fajny płot,zmiana na plus
Stokrotki śliczne,zawsze jakoś z wiosną mi się kojarzą.
Polinko a czy ty juz masz bluszcz puszczony na siatce?...ja właśnie się zastanawiam nad taka opcją u siebie,mam kawałek siatki za wiązem i muszę czymś przysłonić.
Widać że sezon sie zaczął ,bo ruch na forum coraz większy
Buziaki

Gabrysiu, posadziłam dzisiaj bluszcz na siatce ale nie na tej nowej. Tego nowego płotu nie będę niczym obsadzać ponieważ nie chcę go niczym obciążać. Plan jest taki, że smaragdy urosną i zasłonią te panele.

Danusia pisała, że bluszcz może wymarzać na siatce. Ja puściłam go za smaragdami i tam mam zaciszne miejsce- liczę, że nic mu się nie stanie. Zrobię jutro zdjęcie gdzie posadziłam bluszcz.
polinka 22:00, 12 mar 2015

Kasia73 napisał(a)
Jakie zmiany super a jakie tempo prac podziwiam

Kasia wiosna już prawie to trzeba działać Wybierasz się w tym sezonie do "naszej" szkółki?
polinka 22:02, 12 mar 2015

ren133 napisał(a)

Dzięki
A propos siatki - potwierdzam, zmiana niesamowita

Reniu, napatrzyć się nie mogę na ten płot Fajnie, że człowiek potrafi cieszyć się z takich wydarzeń...
polinka 22:08, 12 mar 2015

Jagodaa napisał(a)
Płotek rewelacyjny, ale dodał uroku. A ja nie widzę, że ta siatka u mnie taka makabryczna .

stokrotki lubię takie, miło mi się kojarzą, z babcinym, pięknym, kolorowym (szczególnie wiosną) ogrodem

Jagooooo Ta siatka miała 55 lat, od dwóch lat męczyła mój wzrok, w planie 5 letnim na szczęście wymiana była uwzględniona na samym początku. Smaragdy już były przeszkodą...

U rodziców też posadziłam stokrotki z Ice Dance...
Kasia73 22:49, 12 mar 2015

polinka napisał(a)

Kasia wiosna już prawie to trzeba działać Wybierasz się w tym sezonie do "naszej" szkółki?

Masz na myśli Żmigród ( tu pewnie tak we Wrocławiu słabo z roślinami) czy milicz do Milicza daleko ale zauroczyła mnie okolica wybiorę się tak turystycznie.
Zielona 22:52, 12 mar 2015

polinka napisał(a)

U rodziców też posadziłam stokrotki z Ice Dance...

... na pewno Im się podoba!
polinka 22:53, 12 mar 2015

Kasiu, dobrze kojarzę, że w tamtym roku byłaś w Średzinie po iglaki??
Kasia73 22:57, 12 mar 2015

Wiem że to dziwne tak byłam tak daleko po choinę kanadyjską i nie zapeszając pięknie rośnie bliżej mnie nie do kupienia no chyba że do 40 cm
polinka 23:04, 12 mar 2015

Zielona napisał(a)

... na pewno Im się podoba!

...kochają swój ogród.
polinka 23:06, 12 mar 2015

Kasia73 napisał(a)
Wiem że to dziwne tak byłam tak daleko po choinę kanadyjską i nie zapeszając pięknie rośnie bliżej mnie nie do kupienia no chyba że do 40 cm

Kasia, ja po graby jeżdzę do Wrocka więc nic dziwnego, że dalej poszukujemy ładniejszych i większych okazów.