Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

nawigatorka 18:17, 18 sty 2016

Mysle ze rozwiazanie z rynna moze byc najlatwiejsze wiadomo cis elegancki.ja tez w ogrodzie nie wiele mam mimo wszystko zimozielonych roslin i zima mi troche tego brakuje.ale mojabmilosc.do traw nawet z takiego powodu nie oslabnie
A w jakim znaczeniu zamowilas graby?masz je czy jeszcze nie? Moze polacz gdzies grabowy zywoplot z grabami kolumnowymi jak na Twojej inspiracji i dodaj trawy.
malkul 18:22, 18 sty 2016

wiesz co daj może zdjecie tego miejsca bo np moze tym nasadzeniem trzeba osłonić cosik to wtedy wyższae i zwarte nasadzenie
leon60 19:28, 18 sty 2016

Nie łączyłabym rynny z nasadzeniami rynnę załóż a posadź to na co masz ochotę.
U mnie na ten przykład bariery śniegowe założone są dla serbów a od wejścia do dziś nie założone
Juzia 19:41, 18 sty 2016

Cieszę się, że się na coś przydałam
Madzenka 19:57, 18 sty 2016

Mam gorączkę zatem niewiele zrozumiałam z tych wielu stron planowania. Wiem jednak że będzie pieknie!
Kasia73 21:24, 18 sty 2016

Czytam na bieżąco
polinka 22:23, 18 sty 2016

nawigatorka napisał(a)
Mysle ze rozwiazanie z rynna moze byc najlatwiejsze wiadomo cis elegancki.ja tez w ogrodzie nie wiele mam mimo wszystko zimozielonych roslin i zima mi troche tego brakuje.ale mojabmilosc.do traw nawet z takiego powodu nie oslabnie
A w jakim znaczeniu zamowilas graby?masz je czy jeszcze nie? Moze polacz gdzies grabowy zywoplot z grabami kolumnowymi jak na Twojej inspiracji i dodaj trawy.

Wiesz Asiu, u mnie nie ma gdzieś
Żywopłot grabowy mam od dwóch lat w części gospodarczej ale teraz będzie zawadzał podczas prac rozbiórkowych i dlatego szukam dla niego miejsca. Ale chyba już mam na niego pomysł
polinka 22:24, 18 sty 2016

malkul napisał(a)
wiesz co daj może zdjecie tego miejsca bo np moze tym nasadzeniem trzeba osłonić cosik to wtedy wyższae i zwarte nasadzenie

Kokoszko, poproszę Cię o radę jak zrobię konkretny plan całej działki. Wrzucę zdjęcia i wtedy będzie wszystko czytelne.
polinka 22:27, 18 sty 2016

leon60 napisał(a)
Nie łączyłabym rynny z nasadzeniami rynnę załóż a posadź to na co masz ochotę.
U mnie na ten przykład bariery śniegowe założone są dla serbów a od wejścia do dziś nie założone

Ola, pewnie pamiętasz, że zimą podczas planowania rewolucji myślałyśmy już nad tymi dwoma żywopłotami i doszłyśmy do wniosku, że cis będzie tam najodpowiedniejszy
polinka 22:27, 18 sty 2016

Juzia napisał(a)
Cieszę się, że się na coś przydałam

No ba kochana Nawet eM stwierdził, że nareszcie coś z kwiatami