Kasia ziemie już kupiłam ,miejsce jest przygotowane,cebule też gotowe, mak dojrzały,przywioze ci też lilie te łosiosiowe ,a czy chcesz tego zawilca japońskiego ,jak ci się widzi
Kasiu pieknie Ci wszystko kwitnie, masz ładne kolory dalii Rabata z horti cudna A te mniejsze to Bobo? Jak na pierwszy sezon to i tak super Ci zakwitły A pogoda jest przecudna Pozdrawiam i mielego urlopowonia
Przede wszystkim, nawet nie wiesz, jaką mi radość sprawiasz, że do mnie zaglądasz...przy Twoim niedoczasie...
Chcę gęsto Chwaściory nie rosną Niech se dżuma będzie i cholera razem nawet
Mam jeżówki biedronkowe, muszę zrobić zdjęcie i Ci pokazać...same liściory ogromne mają, ani pół kwiatka! Zostawić i szansę dać, czy eksmisja...Tamte kwitnące jeżóweczki listki mają jak Pan Bóg przykazał, a te... busz!!!
Dalie dorodne w tym roku, w zeszłym mniejsze były. Widocznie pasuje im ta patelnia i drenaż...
W przyszłym roku rozszerzę działalność daliową dzięki Irence
I bardzo dobrze Zaraz Ci pokażę jaka ta azalia duża. Specjalnie zdjęcie mam zrobione
ta pierwsza od dołu to Twoja
To przyjedziesz z darami Zaraz będę sadzić we wtorek
Nie wiem czy ten zawilec u mnie sobie poradzi...przyjedziesz, to może znajdziemy mu miejsce. Na razie nie wykopuj...sama nie wiem...Zresztą teraz to i tak pewnie za późno na kopanie. Nie miałam możliwości przedtem usiąść przy komputerze...
Dalie się bardzo postarały w tym roku Lubię je, mimo, że trzeba wykopywać i wkopywać.
Te mniejsze hortusie to Polar Bear, po prostu "misie"
Tak, pogoda się stara Tylko ciężko coś robić w 30-tu stopniach Ale to jutro jeszcze chyba tylko tak gorąco. To mi pasuje. I tak jutro tylko rano coś podziałam, potem Bogusia przyjedzie, to mamy pogaduchowy dzień
Na razie nie specjalnie się przemęczam ogrodowo, właśnie gości pożegnałam