Widziałam azalię...nie wiem tylko czy nie za ciasno posadziłaś, ona się na boki rozrasta. Postaram się znaleźć zdjęcie z tamtego roku...zobaczysz jak urosła przez rok
Tą skarpową roślinkę trzeba komuś pokazać do rozpoznania, to coś więcej będziemy wiedzieć...może Ania rzeszowska, albo Ania Monte...
Mój ogród po prostu inny od Bogusinego jest, ja lubię uporządkowanie, ale takie rozmaitości bardzo mi się podobają. Chociaż Bogusia też ma poukładane w ogrodzie, wbrew temu co sobie myśli, tylko inaczej
Dla mnie już dzisiaj potrzebne słoneczko i tak ze 24 stopnie Na razie ponuro i chłodno...
Bogusiu...niespecjalnie jest. Zachmurzenie pełne i chłodno. Czekam na eMusia, zobaczymy o której przyjedzie po pracy (jeszcze okulistę rano ma), to zdecydujemy co dzisiaj...czy ogród, czy Pisarzowice.
Kasia dobrze będzie z tą azalią bo obok jest ogrodowa to ją zabiore pod płot a tu zostanie dużo miejsca.
Ta piwonia jest lekko rożowa a potem robi się biała, a bialą dam ci za rok bo nie wiem która to jest
Pokaż tą roślinkę AniNarazie
Ta jest piękna, lekko żółta. Poczekam na nią Dziękuję Bogusiu i przepraszam za zamieszanie.
Jak będziesz mogła tę swoją czerwoną dalię podzielić, to też chcę. Może chcesz jakąś ode mnie? Na pewno do podziału się coś nada.