Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Mala_Mi 22:17, 18 sie 2013

Kindzia.... ta biedronkowa jest z jeżówek wysokich (one rosną nawet do 1,5m), a te białe to odmiana niska.....
Biedronka zakwitnie .. spoko.... ale ją przesadź.... bo zarośnie białe... jak nie w tym to w przyszłym.. jest zdrowa, widać, że ma duże przyrosty w szerz.... a potem będzie w górę Czy byłą na niej jakaś odmiana???
Kindzia 06:54, 19 sie 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Piękny zachód słońca, u mnie zajdzie za wieżowiec i nawet nie wiem kiedy słońce zachodzi do jutra

Bogusiu, w Zabrzu też nie widzę
Kindzia 06:55, 19 sie 2013

Kondzio napisał(a)
hi hi hi hi buziam

Kondziula zawitał do mnie
Kindzia 07:00, 19 sie 2013

asc napisał(a)
Kindzia.... ta biedronkowa jest z jeżówek wysokich (one rosną nawet do 1,5m), a te białe to odmiana niska.....
Biedronka zakwitnie .. spoko.... ale ją przesadź.... bo zarośnie białe... jak nie w tym to w przyszłym.. jest zdrowa, widać, że ma duże przyrosty w szerz.... a potem będzie w górę Czy byłą na niej jakaś odmiana???

Tak...jeżówka różowa

Polatam po polu, poszukam im nowego miejsca. Muszę eMusia przekonać, żeby mi je z dużym zapasem wykopał i duże dziury w nowym miejscu na nie zrobił. Dobrze się składa, bo mają różowe być, a tu mi się koncepcja zmieniła na czerwono-żółto...ale może się zdarzyć, że inny kolor będą miały
Milka 12:57, 19 sie 2013

Ławka niesamowita, ależ gości tam się zmieści!
ale oprócz wszystkich świetnych zmian, zwróciłam uwagę na zebrinusy, jakie masz wielkie, kiedy tak urosły!
nebel 15:41, 19 sie 2013

Ale zebrinus u Ciebie dorodniejszy niz mój
W tym roku też dokupiłam trochę traw, turzyc itp.
A w moim oczku, to pewnie jest turzyca palmowa. Rośnie od wielu lat, zawsze ładna i bezproblemowa.

Pozdrawiam
Celina 12:37, 20 sie 2013

EEE no Kochana ławeczkę masz wypasioną

U nas lało dzisiaj że hej. Beczka zapewne pełna! i wszystko podlane

A jak tam urlopek?
Kindzia 13:01, 20 sie 2013

irena_milek napisał(a)
Ławka niesamowita, ależ gości tam się zmieści!
ale oprócz wszystkich świetnych zmian, zwróciłam uwagę na zebrinusy, jakie masz wielkie, kiedy tak urosły!

Cztery osoby swobodnie Irenko
Ostatnio widziałam te moje zebrinuski na zdjęciach z zeszłego roku...faktycznie urosły sporo! I zaraz sobie wyobraziłam jakie będą za rok ML
Kindzia 13:03, 20 sie 2013

nebel napisał(a)
Ale zebrinus u Ciebie dorodniejszy niz mój
W tym roku też dokupiłam trochę traw, turzyc itp.
A w moim oczku, to pewnie jest turzyca palmowa. Rośnie od wielu lat, zawsze ładna i bezproblemowa.

Pozdrawiam

Znaczy się sprawiedliwie
Właśnie jakaś mi się taka podobna wydała do palmowej...posadziłam zabiedzone takie miernocinki w tym roku i mam nadzieję, że kiedyś będą tak wyglądały jak Twoje
Kindzia 13:06, 20 sie 2013

Celina napisał(a)
EEE no Kochana ławeczkę masz wypasioną

U nas lało dzisiaj że hej. Beczka zapewne pełna! i wszystko podlane

A jak tam urlopek?

Wiadomo...eMuś robił

U nas w nocy nawet kropelka...błyskało się gdzieś daleko, ale nawet grzmotów nie było słychać. Rano troszkę mżyło, potem przestało i czosnki posadziłam, teraz znowu kropi...a myślałam, że zacznę z żurawkami...muszę podzielić i zacząć skarpę przy bruku obsadzać. Widocznie Ktoś tam u góry dba, żebym się urlopowała