Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

malgorzata_s... 13:45, 16 paź 2013

Hej Kasiu u mnie niestety leje. Jutro ma być tak samo. Podlewa mi nowe nasadzenia a Tobie niestety leje do roboty jak się u nas mówi. No ale może jutro jednak się wypogodzi. Buziaki
Bogdzia 15:45, 16 paź 2013

Twój wątek otworzył mi się na pierwszej stonie a tam ciurkadełko , to świetne miejsce na małego klona, Jesienia bądzie problem z listeczkami ale to tylko raz do roku a cały rok bedzie pięknie wyglądał.Pozdrówka zostawiam serdeczne.
anna_g 16:33, 16 paź 2013

asc napisał(a)
U mnie pada....
A miotła też potrafi być zawodna... lata gdzie nie trzeba.. ale damy radę

No nie mogę... Cosik kiepski był GPS skoro takie lądowanie (o chrzcie ogrodu czytałam)
Anek jest jedyny w swoim rodzaju i tyle

Kasia - jak Ty to robisz że Ty sobie 16 urlop bierzesz??? Toż to som najgorsze dni dla mnie... o urlopie ani marzyć... Noooooo ale pogode toś se faktycznie niezłą zamówiła na roboty ogrodowe "porządne" ksiegowe tera to w robocie siedzom
Wielki Buziol
Madzenka 18:53, 16 paź 2013

Melduję, źe u mnie nie pada.... Jak na złość... Dokupiłam nawozów i przez tydzień nie będzie padać.... A miało dzisiaj lać....

Czrownice jedne
Kindzia 07:06, 17 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Hej Kasiu u mnie niestety leje. Jutro ma być tak samo. Podlewa mi nowe nasadzenia a Tobie niestety leje do roboty jak się u nas mówi. No ale może jutro jednak się wypogodzi. Buziaki

Wczoraj było bardzo nieciekawie, ale deszcz potrzebny, niech się roślinki nawodnią
Teraz też mży, ale tyle, to mi nie może przeszkadzać. Byle nie padało intensywniej.
Kindzia 07:09, 17 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
Twój wątek otworzył mi się na pierwszej stonie a tam ciurkadełko , to świetne miejsce na małego klona, Jesienia bądzie problem z listeczkami ale to tylko raz do roku a cały rok bedzie pięknie wyglądał.Pozdrówka zostawiam serdeczne.

Tam jest zdjęcie z maja Bogdziu, teraz tam klonika nie wcisnę, nawet chudziutkiego Znajdę mu miejsce, już Ty się nie martw Muszę tylko pochodzić sobie po ogrodzie i go "przymierzyć" w różnych miejscach Tak świeci na czerwono...obowiązek go mieć
Buziol
Kindzia 07:14, 17 paź 2013

anna_g napisał(a)

No nie mogę... Cosik kiepski był GPS skoro takie lądowanie (o chrzcie ogrodu czytałam)
Anek jest jedyny w swoim rodzaju i tyle

Kasia - jak Ty to robisz że Ty sobie 16 urlop bierzesz??? Toż to som najgorsze dni dla mnie... o urlopie ani marzyć... Noooooo ale pogode toś se faktycznie niezłą zamówiła na roboty ogrodowe "porządne" ksiegowe tera to w robocie siedzom
Wielki Buziol

Z tego co wiem, to Ania sama tam wlazła

Ja mam wszystko wcześniej zrobione Aniu...na pewno Ci o podatki chodzi W poniedziałek je zrobiłam, vat już poleciał do MF CIT robię w tym samym dniu i też gotowy Już nawet część płac mam

Widocznie, jak zamawiam pogodę tylko dla siebie, to nie działa...tak bardziej społecznie trzeba było, to by się spełniło

Dam se rade
Kindzia 07:17, 17 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Melduję, źe u mnie nie pada.... Jak na złość... Dokupiłam nawozów i przez tydzień nie będzie padać.... A miało dzisiaj lać....

Czrownice jedne

Wiesz co Madżen? Ten mój dzisiejszy deszcz do Ciebie szybciorem wyślę, Ty mi swoje słoneczko daj. I wszyscy będą zadowoleni

Mój nawóz na trawniku prawie się już rozpuścił
ewa004 08:07, 17 paź 2013

Wpadłam miłego dnia życzyć
Bogdzia 09:11, 17 paź 2013

Ja też miłego dnia życzę i jak mówisz ze znajdziesz miejsce na klonik to sie cieszę ale bardziej Ty się będziesz cieszyc z niego.