Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

ewa004 22:48, 27 maj 2014

Ja tu byłam
eliza3 22:54, 27 maj 2014

Kasiu, wszystko posadzone w niedzielę rano. Czasu mało, bo ciągle goście, ale różę giganta widziałam, jestem pod dużym wrażeniem.
Całuski.
anna_g 10:35, 28 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Wielkie sadzony!!! I jeszcze 10 gratis. A poza tym z sercem wiezione
Nie gniewaj się Aniu, ale Twoich ze 3 by było potrzeba na jedną moją. I po 1,50 zł...mówiłam? Szkoda, że nie obfociłam pojedynczej sadzonki, ale spieszyliśmy się okrutnie i nie pomyślałam
Nie wiem co ile...gęsto...zawijasek ma prawie 11 metrów, 118 sadzonek tu jest, bo z dwóch zrobiłam kulkę do łezki, dla symetrii

Hmmmm.... myślisz coby się nie gniewać??? Nio dobra Kasiula - no przeca wiem że masz rację - trochę się rozpędziłam, ale wtedy akurat miała pałera żeby to robić Dzisiaj wiem, że mogłam inaczej ale co tam - i tak urosną
Wczoraj sobie tak łaziłam po ogrodzie tu i tam - wieczorkiem jak już trochę na nim popracowałam i tak się przyglądałam. I widzę już co mam kiepściej co muszę poprawić, co gdzie niekoniecznie pasuje i takie tam mankamenty - i zostawiam to na jesień bo teraz nie pora na to .... ale wiesz co - tak łaziłam i tak patrzyłam i tak sobie czułam, że ja tak bardzo ten ogródek lubię Każdą rabatę którą zrobiłam, każdą roślinkę, każda mi się podoba - bez względu na niedoskonałości, każda mi daje radochę i uśmiech na gębusi I to było strasznie miłe uczucie Buziole Kindzia
Kindzia 10:38, 28 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Krzysiu zrobił Kochane i wrażliwe te nasze Emusie

Wiedziałam
Kindzia 10:42, 28 maj 2014

gierczusia napisał(a)
Kaśko ... Buziaki gorące ... Myśle co z tą magnolią ... Coś mi w głowie kiełkuje , ale dam znać

Może parę dni u Ciebie pomieszkać ??... Różą zaopiekowałaś się koncertowo

A niech se mieszka Byle by mi tylko do sąsiada nie wyrosła
Myśl...
Kindzia 10:43, 28 maj 2014

ewa004 napisał(a)
Ja tu byłam

Och, Ewciu, ja Cię zaniedbałam ostatnio...ale nadrobię
Macham
Kindzia 10:46, 28 maj 2014

eliza3 napisał(a)
Kasiu, wszystko posadzone w niedzielę rano. Czasu mało, bo ciągle goście, ale różę giganta widziałam, jestem pod dużym wrażeniem.
Całuski.

I bardzo dobrze Elu Podhoduj naparstnice, będę miała jak znalazł Jak na pierogi przyjedziemy...
Ja też ostatnio intensywnie żyję...ale to się przewali Elciu
Kindzia 10:52, 28 maj 2014

anna_g napisał(a)

Hmmmm.... myślisz coby się nie gniewać??? Nio dobra Kasiula - no przeca wiem że masz rację - trochę się rozpędziłam, ale wtedy akurat miała pałera żeby to robić Dzisiaj wiem, że mogłam inaczej ale co tam - i tak urosną
Wczoraj sobie tak łaziłam po ogrodzie tu i tam - wieczorkiem jak już trochę na nim popracowałam i tak się przyglądałam. I widzę już co mam kiepściej co muszę poprawić, co gdzie niekoniecznie pasuje i takie tam mankamenty - i zostawiam to na jesień bo teraz nie pora na to .... ale wiesz co - tak łaziłam i tak patrzyłam i tak sobie czułam, że ja tak bardzo ten ogródek lubię Każdą rabatę którą zrobiłam, każdą roślinkę, każda mi się podoba - bez względu na niedoskonałości, każda mi daje radochę i uśmiech na gębusi I to było strasznie miłe uczucie Buziole Kindzia

Dobrze, że się nie gniewasz za reprymendę leciuchną...Najważniejsze, że już Ci żywopłocik rośnie Dogoni, Ty sie nie booooj...
Ja się wcale nie dziwię, że Ci się podoba, mnie się też u Ciebie podoba O zachwytach nad powojnikami wcale nie wspomnę i innych takich wielgachnych cisach...
Tak, tylko my, zakreńceńcy ogrodowi, to rozumiemy, tę radość i szczęście, mimo harówy i braku leżenia ogrodowego
Ściskam Aniu
boguslawa_ma... 10:54, 28 maj 2014

Naparstnice mogę ci przywiez
Kindzia 14:15, 28 maj 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Naparstnice mogę ci przywiez

Tak? To fajnie...tylko, że ja je w ziemi chyba potrzebuję, muszą przetrwać w Zabrzu...da się tak?