Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 18:47, 09 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Ty to jesteś szalona kobieta uśmiałam się wczoraj jak nie wiem, zawsze tak jest gronie zakochanych ogrodomaniaków, a Ty to mi się będziesz z tym plewieniem kojarzyłaja ostatnio wyrywałam u siebie osty nie 3- ale 30-centymetrowe.
Podziękuj synowi że umilił czas mojemu Łukaszowiszkoda tylko że trafił wczoraj z deszczu pod rynnę, a miał mieć spokój od dzieci

To nie tylko ja mam takie zboczenie, z tymi chwastami...Ania z Czechowic jest taka sama, te typy tak mają
Do Grzesia zawsze wszystkie dzieci lgną, psy też Nic mu nie będzie, ma za friko trening, będzie miał jak znalazł kiedyś
Kindzia 18:48, 09 cze 2014

JulkAd napisał(a)

No nic tylko Psia Mamusia...ładnie Ci w tym koczku

Jestem psiara okropna Na razie nie ma jak ze szczeniakiem, ale jeszcze kiedyś przyjdzie odpowiedni czas
Dziękuję
JulkAd 18:49, 09 cze 2014

Kindzia napisał(a)

Próbuj Juleczko, a nuż się uda, będą Twoje własne kwitły w ogrodzie

Do Katowic przylatuje? Z Pyrzowic do mnie jeszcze jakieś 45 km, ale co to za odległość??? Żadna

Muszę to zaplanować porządnie, bo to najpierw do Ciebie bym się wcisnęła na wizytę, samolot ląduje dopiero koło północy 12/13 lipca ....i pisałam u Gierczusi, że ja na doczepkę się do dwóch swoich facetów wciskam...i jak na razie urabiam ich, chociaż mocno się nawet nie opierają
Kindzia 18:54, 09 cze 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Kasiu bardzo dziekuje za WSZYSTKOTak mi sie wydaje, jakbym Cie znała zawsze Szalona kobieto uśmiechnieta a wiesz, ze Twoj koczek zauwazyłm dopiero na zdjeciach no wiec nie tylko bez głosu bo jeszcze i ślepa

To jest nic Danusiu...mnie się wydawało, że poznałyśmy się u Alinki...dopiero jak Cię zobaczyłam...z Grażynką Cię pomyliłam
Było bardzo miło, rewelacyjnie! Danuś, u Ciebie mi ktoś czas przesunął, o 20,30 nie wierzyłam zegarkowi...miałam wrażenie wtedy, że jest 18,30...
Dziękuję jeszcze raz Dziękujemy, jeszcze na dodatek ponad programowo Grzesiu się przysnuł do Ciebie...
I podziękowania dla Twojego eMusia i przemiłej Sąsiadki
Pomiziaj Kropeczkę, dzisiaj już spokój ma
Kindzia 18:55, 09 cze 2014

bociek napisał(a)
I tu o superowym spotkanku. Kasiula buziaki zasylam

Bociusia...jeszcze mam nadzieję na spotkanie z Tobą
Kindzia 18:57, 09 cze 2014

anna_g napisał(a)
Kindziula pozdrawiam. Dzięki za wczoraj Jak zwykle było superaśnie. A w koczku Ci bardzo ładnie też tak sądzę Buziole

Ja się bardzo cieszę, że potwierdziłaś moje zapędy unicestwienia chwaściorów...widzisz, że się ze mnie śmieją...
Ja też dziękuję
Kindzia 18:59, 09 cze 2014

JulkAd napisał(a)

Miłego dnia Kasiu....nie zapracujcie się przy tym tapetowaniu. U mnie na dworze nie można wytrzymać...ukrop niesamowity...

U nas też nieźle daje...a klimatyzację w pracy dopiero w przyszłym tygodniu będziemy mieli. W domu na razie da się żyć
Ale mam już bajzel...
JulkAd 19:01, 09 cze 2014

Kindzia napisał(a)

U nas też nieźle daje...a klimatyzację w pracy dopiero w przyszłym tygodniu będziemy mieli. W domu na razie da się żyć
Ale mam już bajzel...

No tak klimatyzacja w pracy....marzenie...idę się opryskać na komary i zaczynam podlewanie....wrócę później
Kindzia 19:01, 09 cze 2014

eda napisał(a)
ale fajne spotkanko i wesoła ekipa aparatowa koczek , pieśio miło popatrzeć dziękuję i pozdrawiam serdecznie wszystkich

Edysiu na takich spotkaniach zawsze jest superowo...my się z eMusiem też zastanawiamy nad takim spotkaniem u nas. Nie mam dużego ogrodu, ale zawsze trochę osób się zmieści Jeszcze nie w tym roku, ale w przyszłym prawdopodobne
Kindzia 19:04, 09 cze 2014

grazyna napisał(a)
Kasiu jakie miłe chwile z dziewczynami z Ogrodowiska miałaś !!! Wspaniałe spotkanie, ja też miałam wczoraj u Kasi z ogrodu złudzeń i niespodzianek.
Szkoda, że nie wstawiacie zdjęć w wątku " spotkania nieoficjalne", ja się pytam dlaczego ?

Buziam

Czy Ty wiesz Grażynko, że Ciebie pomyliłam z Danusią...byłam przekonana, że jedziemy do Ciebie Nawet pisałam kiedyś do Danusi, że się znamy przecież Ona pewnie z grzeczności nie zaprzeczała...
Tak jakoś wyszło z tymi zdjęciami...moje też zaraz będą, tutaj