Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

anna_g 09:37, 10 cze 2014

Kindzia jak Ty końcem lipca się z Kasikiem widzieć będziesz to Ty ode mnie dla mnie fiołki wziąć MUSISZ !!!

a mnie się klima w pracy zepsuła i chyba nie będzie naprawiania tylko wiertolotek w zamian buuuuu...
Mirka 09:47, 10 cze 2014

Zaglądam z rana no upał mniejszy potem glowa nie pracuje jak trzeba Kasiu spotkanko fajne ile osób wasz rejon bardziej aktywny spotkaniowo róż się nawąchałam cudownie pachną. pozdrawiam
Kindzia 09:49, 10 cze 2014

anna_g napisał(a)
Kindzia jak Ty końcem lipca się z Kasikiem widzieć będziesz to Ty ode mnie dla mnie fiołki wziąć MUSISZ !!!

a mnie się klima w pracy zepsuła i chyba nie będzie naprawiania tylko wiertolotek w zamian buuuuu...

Nic z tego nie rozumiem, ale mi to jeszcze wytłumaczysz...

Ja mam wiertaliota od X czasu i żyję, ale maszyneria już do Polski przyszła, może w sobotę będą montować klimę...z roboty tylko do samochodu będę wychodzić, jak takie upały dalej będą

Teraz mam tymczasowy luzik w pracy, muszę na spływ dokumentów czekać, miesiąc trza kończyć. Vacik i Cit czeka...
Kindzia 09:51, 10 cze 2014

Mirka napisał(a)
Zaglądam z rana no upał mniejszy potem glowa nie pracuje jak trzeba Kasiu spotkanko fajne ile osób wasz rejon bardziej aktywny spotkaniowo róż się nawąchałam cudownie pachną. pozdrawiam

Bo my jesteśmy bardziej owsikowy naród niż Wy Ale w lipcu z daleka do mnie przyjadą a i my daleko się wybieramy
Da się? Da...

Róże dzisiaj będą, już zaczynają szaleć Zapraszam wieczorem na zdjęcia pachnidełek
boguslawa_ma... 09:56, 10 cze 2014

Kasiu dałam u mnie fotkę tej nowej róży w paski i nazwę,bo pytalas ,ale szału nie ma.Pozdrawiam
Mirka 09:58, 10 cze 2014

Kindzia napisał(a)

Bo my jesteśmy bardziej owsikowy naród niż Wy Ale w lipcu z daleka do mnie przyjadą a i my daleko się wybieramy
Da się? Da...

Róże dzisiaj będą, już zaczynają szaleć Zapraszam wieczorem na zdjęcia pachnidełek
do wieczorka
anna_g 10:07, 10 cze 2014

Kindzia napisał(a)

Nic z tego nie rozumiem, ale mi to jeszcze wytłumaczysz...

Ja mam wiertaliota od X czasu i żyję, ale maszyneria już do Polski przyszła, może w sobotę będą montować klimę...z roboty tylko do samochodu będę wychodzić, jak takie upały dalej będą

Teraz mam tymczasowy luzik w pracy, muszę na spływ dokumentów czekać, miesiąc trza kończyć. Vacik i Cit czeka...

No fakt - to ja Ci się wcale nie dziwię że nie rozumiesz Miało być ODE MNIE DLA NIEJ fiołki wziąć musisz... Bo miałam jej do Pisarzowic zawieźć no ale wiesz co wyszło z Pisarzowicami.
No. To teraz już chyba jest dobrze
Kindzia 10:14, 10 cze 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu dałam u mnie fotkę tej nowej róży w paski i nazwę,bo pytalas ,ale szału nie ma.Pozdrawiam

Już lecę zobaczyć
Aneczka 10:15, 10 cze 2014

Dziękuję za podpowiedzi co do róży Jackues Cartier u Kasi. A czy byłabyś tak miła i zajrzała do mnie czy to również Jackues Cartier, bo widziałam tyle podobnych, że sama nie dam rady odgadnąć?
Kindzia 10:20, 10 cze 2014

Mirka napisał(a)
do wieczorka