Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

JulkAd 21:31, 07 lip 2014

Pięknie Ci wszystko kwitnie, a róże Twoje jak marzenie, muszę koniecznie z bliska zobaczyć...masz lepszą rękę niż ja, moje nie chcą mnie tak słuchać, no ale też ostatnio dla nich czasu nie miałam.....muszę im trochę MS zapodać....moja pnąca zaczyna chyba łapać szarą pleśń, nie wiem czy topsin pomoże?...co ile swoje pryskasz?

Buziaki

...z Kubusia może będzie ogrodnik co?, nie ma ogrodniczych zapędów?
boguslawa_ma... 21:56, 07 lip 2014

Kasiu pięknie ci róże jeszcze kwitną,a ta z tym białym środkiem to Newada?
ewsyg 22:23, 07 lip 2014

śliczne zdjęcie
gierczusia 23:53, 07 lip 2014

Buziaki na 8 stówkę zostawiam .. Kwiatów już nie dodaję , bo ja nie wiem co bym musiała zostawić ,żeby tu zrobić jakiekolwiek wrażenie ... Ale życzę by wszystkie plagi na czele z opuchlakami ślag trafił

A te przycięte tuje to mi się dziś śńiły będą i Twój eMuś mnie bedzie musiał przeszkolić jak Łon to zrobił

Buziaki
Kindzia 08:27, 08 lip 2014

JulkAd napisał(a)
Pięknie Ci wszystko kwitnie, a róże Twoje jak marzenie, muszę koniecznie z bliska zobaczyć...masz lepszą rękę niż ja, moje nie chcą mnie tak słuchać, no ale też ostatnio dla nich czasu nie miałam.....muszę im trochę MS zapodać....moja pnąca zaczyna chyba łapać szarą pleśń, nie wiem czy topsin pomoże?...co ile swoje pryskasz?

Buziaki

...z Kubusia może będzie ogrodnik co?, nie ma ogrodniczych zapędów?

Teraz mało kwitnie, pierwsze obfite kwitnienie już za nami.

Szara pleśń? Nie miałam nigdy z nią kłopotu. Topsinem możesz, Amistarem, Kaptanem. Oberwij to wszystko chore i spal.

Kubisławek ma zapędy, obowiązkowo kwiatki sobie każe do domu ściąć, najlepiej pachnące. Siał ze mną mak i maciejkę. Teraz, jak przyjeżdża, ogląda jak rosną
Kindzia 08:28, 08 lip 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu pięknie ci róże jeszcze kwitną,a ta z tym białym środkiem to Newada?

Ta malinowa z białym środkiem? To Nostalgie

Teraz mało kwitnie, większość się zbiera do drugiego kwitnienia.
Kindzia 08:29, 08 lip 2014

ewsyg napisał(a)
śliczne zdjęcie

Dziękuję. Kwiaty śliczne
Kindzia 08:33, 08 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Buziaki na 8 stówkę zostawiam .. Kwiatów już nie dodaję , bo ja nie wiem co bym musiała zostawić ,żeby tu zrobić jakiekolwiek wrażenie ... Ale życzę by wszystkie plagi na czele z opuchlakami ślag trafił

A te przycięte tuje to mi się dziś śńiły będą i Twój eMuś mnie bedzie musiał przeszkolić jak Łon to zrobił

Buziaki

Dziękuję
I coby się życzenia spełniały, znowu mi marmeladka żurawkowa zdycha...

Myślę Gierczuś, że nie dała byś rady z tym sprzęciorem, którym eMuś chlastał...ciężkie to jak cholewcia...z jedną może byś se poradziła... Ale przeszkolenie możesz gratis dostać, załatwione
baraga1904 08:34, 08 lip 2014

...ależ tu pachnie kwiatuszkowo...
JulkAd 13:34, 08 lip 2014

Kindzia napisał(a)

Kubisławek ma zapędy, obowiązkowo kwiatki sobie każe do domu ściąć, najlepiej pachnące. Siał ze mną mak i maciejkę. Teraz, jak przyjeżdża, ogląda jak rosną

Wiesz, że moja Olga ma tendencję do wydłużania imion w taki sam sposób?...musisz w takim razie osobną rabatkę Kubusiowi zorganizować, z takimi pachnącymi właśnie.... ymm maciejka..., zapomniałam o niej w tym roku, ale ciut się sama wysiała i wieczorkiem cudnie pachnie.

A Twoje róże czy pierwsze, czy drugie kwitnienie, to nie ma znaczenia i tak pięknie wygladają

Liści różanych nigdy nie paliłam, zrywam i do razu wyrzucam do kubła z drugiej strony domu, mam nadzieję, że wystarczy