Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 08:27, 09 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie się ochłodziło po burzy Podlewać nie trzeba Buziaki

Jak wychodziłam z pracy słyszałam w radiu, że w Pszczynie nawałnica przeszła...aż się boję, co tam jutro zastanę
Kindzia 08:30, 09 lip 2014

barbara_krajewska napisał(a)

Gailardia śliczna Ja tylko tę pospolitą mam
A w ogóle, to u Ciebie ład, porządek i elegancja! I wszystko takie dorodne, że aż się wierzyć nie chce, że ogród przez tydzień samotny jest

Ładna ta jest, prawda? Życzyłabym sobie żeby zimę przetrwały
Te najbardziej wody potrzebujące rośliny mam posadzone w hydrożelu. Dają radę, nawet hortki ogrodowe dawały radę. Nowe róże też sadzę w hydro, około 5 lat działa, potem już ukorzenione dobrze rośliny powinny sobie poradzić. Zobaczymy.

Lubię poukładane wszystko...ten typ tak ma
Kindzia 08:32, 09 lip 2014

Mirka napisał(a)
Kińdzia ale dałaś foty normalnie łezka się rozrosła tawułki piękne masz i reszta aż mi słów brak piknie.A i przez siatkę też masz niezłe widoki

Szybko rośnie i bardzo mnie to cieszy Zawsze mówię, że lubię busz. mniej plewienia

Sąsiedzi bardzo dbają o ogród, ładnie mają

Dziękuję
Kindzia 08:33, 09 lip 2014

ewa004 napisał(a)
Pięknie wszystko rośnie i u Ciebie i u sąsiada
Buziaczki zostawiam

Ja mam nadzieję Ewcia, że po wczorajszych nawałnicach wszystko w dalszym ciągu na swoim miejscu jest...

Zobacz sobie tu

http://www.wiadomosci.pless.pl/35384-nawalnica-w-pszczynie-zdjecia
anna_g 09:35, 09 lip 2014

Gailardia jest prześliczna ja mam tylko taką zwykłą - ale też bardzo ją lubię. Kwitnie do grudnia - jak ciepło. przetrzymuje wszystko - ciągłe przesadzania i to byle jakie, zimę, deszcz, i kwitnie, kwitnie, kwitnie... i się rozrasta...
Bardzo ładnie u Ciebie - ale to przecież już wiesz
Wszystko u Was oki? Bo w Pszczynie wczoraj to ciężko było... Masakra jakaś. Do nas dotarły chyba tylko "ostatnie podrygi" i nic się nie działo oprócz bardzo ulewnego deszczu... Buziaki
Kindzia 09:47, 09 lip 2014

anna_g napisał(a)
Gailardia jest prześliczna ja mam tylko taką zwykłą - ale też bardzo ją lubię. Kwitnie do grudnia - jak ciepło. przetrzymuje wszystko - ciągłe przesadzania i to byle jakie, zimę, deszcz, i kwitnie, kwitnie, kwitnie... i się rozrasta...
Bardzo ładnie u Ciebie - ale to przecież już wiesz
Wszystko u Was oki? Bo w Pszczynie wczoraj to ciężko było... Masakra jakaś. Do nas dotarły chyba tylko "ostatnie podrygi" i nic się nie działo oprócz bardzo ulewnego deszczu... Buziaki

Ładna ta gailardia, kupiłam w Starczy. Czyli Twoja zimuje bez problemu?

No właśnie nie wiem, czy OK...widziałaś zdjęcia z linka, który wkleiłam??? Tam masakra jakaś była Może już ładnie nie jest wcale

Jutro jadę, zobaczę, ale obawy mam
anna_g 09:51, 09 lip 2014

Moja zimuje bez problemu.
Zdjęć z linka nie widzialam, ale widzialam inne. Ale z centrum Pszczyny. To tak miejscowo szło więc myślę, że u Was oki będzie, ale strasznie to wyglądało w pszczynie.
Byłam wczoraj w Goczałkowicach - kilka dróg nieprzejezdnych, Strażacy i połamane drzewa... u Ciebie musi być dobrze... Ta pogoda teraz to jest masakryczna.
Kindzia 09:52, 09 lip 2014

anna_g napisał(a)
Moja zimuje bez problemu.
Zdjęć z linka nie widzialam, ale widzialam inne. Ale z centrum Pszczyny. To tak miejscowo szło więc myślę, że u Was oki będzie, ale strasznie to wyglądało w pszczynie.
Byłam wczoraj w Goczałkowicach - kilka dróg nieprzejezdnych, Strażacy i połamane drzewa... u Ciebie musi być dobrze... Ta pogoda teraz to jest masakryczna.

Jaka Ty kochana jesteś, że mnie pocieszasz Nadzieję mam, że w porządalu, nadzieja zawsze jest...
Może się udało i nas ominęło.
eda 11:01, 09 lip 2014

Kasiu ja pierdziu ale masakra współczuję bardzo u mnie podmuchy wiatru ale nie tak szok drzewa z korzeniami to musiała być siła dobrze że u nas taras w dechach tak bardziej masywnie zrobiony ale jak takie coś przyjdzie to szok wieje u mnie wieje
pozdrówka
Agania 11:57, 09 lip 2014

U ciebie Kasiu zawsze optymistycznie i sympatycznie

Zapachowo, kolorowo i fachowo, tyle piękna i pracy widzę

Poziomica, linijka metrówka czy sznurek, co by nie było cięcie perfekcyjne, pochwały dla eMusia, wnusio szczęśliwy i rozmarzony w tych kwiatach

Ja właśnie odebrałam nożyce do żywopłotu Boscha, ale burze odwlekają to rewolucyjne cięcie u mnie............o znowu leje, przynajmniej podlewać nie muszę....ale też się bojam tych nawałnic, prądu wczoraj nie miałam, to przez te zawieruchy, moja wiocha, to same problemy, ale żeby nie strzykało

Zdjęcie piękne , ale jakie połączenie kolorków

buziak