Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

JulkAd 13:03, 09 lip 2014

Ja liczę na to, że do Twojego ogrodu to co najwyżej deszcz doszedł....te powalone drzewa ( tak olbrzymie i to z korzeniami) to jakiś horror dosłownie....oj nie chciałabym podobnych przeżyć...trzymam kciuki za ogródek
Kindzia 13:51, 09 lip 2014

eda napisał(a)
Kasiu ja pierdziu ale masakra współczuję bardzo u mnie podmuchy wiatru ale nie tak szok drzewa z korzeniami to musiała być siła dobrze że u nas taras w dechach tak bardziej masywnie zrobiony ale jak takie coś przyjdzie to szok wieje u mnie wieje
pozdrówka

Edziu te zdjęcia są robione 7 km ode mnie...mam nadzieję, że u mnie spokojniej było. Dom mam nie do ruszenia, ale ogród już taki nie jest.
Kindzia 13:58, 09 lip 2014

Agania napisał(a)
U ciebie Kasiu zawsze optymistycznie i sympatycznie

Zapachowo, kolorowo i fachowo, tyle piękna i pracy widzę

Poziomica, linijka metrówka czy sznurek, co by nie było cięcie perfekcyjne, pochwały dla eMusia, wnusio szczęśliwy i rozmarzony w tych kwiatach

Ja właśnie odebrałam nożyce do żywopłotu Boscha, ale burze odwlekają to rewolucyjne cięcie u mnie............o znowu leje, przynajmniej podlewać nie muszę....ale też się bojam tych nawałnic, prądu wczoraj nie miałam, to przez te zawieruchy, moja wiocha, to same problemy, ale żeby nie strzykało

Zdjęcie piękne , ale jakie połączenie kolorków

buziak

Ja optymistka niepoprawna jestem, to tak też u mnie w wątku być musi

I eMuś, i wnusio szczęśliwi tam bardzo Z Kubusia na pewno miłośnik kwiatów będzie przynajmniej

Mam też takie małe nożyce akumulatorowe, ale one by z tujami rady nie dały. Potrzebny był ciężki sprzęt i męskie ramię

Ale mi przypomniałaś teraz, że jeszcze moje trzmieliny na kiju wymagają korekty. To właśnie tymi akumulatorowymi je ciacham.

W wielu miejscach prądu wczoraj nie było

Teraz w Zabrzu właśnie zaczyna coś kropić nieśmiało, na jakieś wielkie wiatry się nie zanosi. I niech tak będzie

Dziękuję
Kindzia 14:00, 09 lip 2014

JulkAd napisał(a)
Ja liczę na to, że do Twojego ogrodu to co najwyżej deszcz doszedł....te powalone drzewa ( tak olbrzymie i to z korzeniami) to jakiś horror dosłownie....oj nie chciałabym podobnych przeżyć...trzymam kciuki za ogródek

Jeżeli doszła ta nawałnica, to nie będzie co oglądać nawet w sobotę...ale się spotkamy, to najważniejsze
malgorzata_s... 14:21, 09 lip 2014

Kasiu widziałam już wczoraj w wiadomościach Pszczynę Mam nadzieję że ciebie ominęło U nas miejscami ulewa miejscami ani kropli to może i w Pszczynie tak było Buziaczki
Urszulla 15:10, 09 lip 2014

Kasiu okolice Pszczyny ciągle nawiedzają jakieś letnie nawałnice. Ja wczoraj na wyjeździe jakoś te burze omijałam, a było granatowo.
ewa004 18:50, 09 lip 2014

Kasiu napisz coś wszystko u Ciebie ok ?
Kindzia 19:38, 09 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu widziałam już wczoraj w wiadomościach Pszczynę Mam nadzieję że ciebie ominęło U nas miejscami ulewa miejscami ani kropli to może i w Pszczynie tak było Buziaczki

Nooo, pokazywali teraz też, masakra. Ale szansa jest, że przez nas się nie przetoczyło.
Kochana jesteś
Kindzia 19:40, 09 lip 2014

Urszulla napisał(a)
Kasiu okolice Pszczyny ciągle nawiedzają jakieś letnie nawałnice. Ja wczoraj na wyjeździe jakoś te burze omijałam, a było granatowo.

Sorry, taki mamy klimat... Trudno, przecież domu nie przeniosę...domu jak domu, ale ogrodu
W Zabrzu od 14,00 pada. Raz bardziej, raz mniej, ale burz nie ma.
Kindzia 19:41, 09 lip 2014

ewa004 napisał(a)
Kasiu napisz coś wszystko u Ciebie ok ?

Ewciu dziękuję za troskę, ale nic nie wiem. Jutro do Pszczyny jedziemy, zobaczymy.