Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 09:13, 28 lip 2014

ewsyg napisał(a)
Kasiu, czytałam u Basi, że borówki amerykańskie chcesz sadzić. Polecam, ja mam 7 krzaków, ale jak się zmieści to jeszcze dokupię. One dojrzewają w różnych terminach i różnią się smakiem. Mnie najbardziej smakuje jersey, ona jest późna.

Dziękuję Mam nadzieję, że ze dwie mi się zmieszczą, na smak Czyli muszę mieć wczesną i późną.
Kindzia 09:14, 28 lip 2014

barbara_krajewska napisał(a)
A ja proszę o namiar na róże

Basiu róże wysyłkowo kupowałam w rosarium. pl, resztę u siebie w Pszczynie w szkółce, ale oni nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej.
Kindzia 09:16, 28 lip 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Ty chociaż dwa zdjęcia zrobiłaś a ja aparatu zapomniałam
Dobrze że już w domu jesteśmy bo tyle ludzi w Ustroniu i Wiśle,upał
Chyba po urlopie zaproszę cię żebyś mi taką kulkę z trzmieliny zrobiła,
bo ja schodów nawycinałam,a jak zaczłam poprawiać było jeszcze gorzej
Miłej niedzieli

Ja też sobie w ostatniej chwili o aparacie przypomniałam, ale za to potem nie pamiętałam, że go w torebce mam.

Nożyce szykuj, ciachniemy
Kindzia 09:17, 28 lip 2014

JulkAd napisał(a)
Miłej niedzieli i udanego spotkania, ale w to nie wątpię

Była miła, a spotkanie jak zawsze sympatyczne Późno wróciliśmy Nawet parę zdjęć z Małgosinego ogrodu mam
Zaraz kwiatuchy wkleję
Kindzia 09:19, 28 lip 2014

Małgosi pachnidełka

Kindzia 09:20, 28 lip 2014

anna_g 09:40, 28 lip 2014

Piękne focie Kindzia. A fryzjer to Ty faktycznie jesteś pierwsza klasa. Ładnie Ci to wyszło.
Co do borówki amerykańskiej - to dwie mogą być na całkiem dobry smak. Ja nie mam, ale moi rodzice mają jedną (więcej mieli ale ostała się jedna tylko) - obecnie ma jakieś 4 lata i powiem Ci że zebrali z niej dobre parę kilogramów borówek... Az byłam zadziwiona że tyle - a one ciągle jeszcze są. Z tego co ważyli to 3,5 kg było, plus to że ja i moje chłopaki co niedzielę objadamy wszystko dojrzałe to jeszcze kolejne sporo deka były już mufinki z borówkami (choć nie są tak dobre jak z leśnymi), i takie tam wiesz... W każdym razie tą długą przemową chciałam powiedzieć, że nawet jeden fajny krzaczek to dużo dobrego jedzonka
We wtorek między 18-tą a 19-tą przywiozę Ci floksika dla Kasika oki?
anna_g 09:42, 28 lip 2014

Kindzia napisał(a)

Łóżko spakowane do reklamacji Popękane drewno ma, jest nie do przyjęcia

Lało??? W Wiśle piękna pogoda była!!! U nas też w Pszczynie...

Kasia nie wiem o której byłaś w Wiśle w sobotę, ale moje chłopaki po południu (też nie wiem która to była) wracali przez Wisłę i złapała ich taka ulewa że wszystkie samochody zatrzymały się po prostu na drodze i czekały aż przejdzie bo nie było szans jechać. Burza z "pieronami" - ponoć tak walnęło, że autkiem zatrzęsło. Nigdy wcześniej niczego takiego nie przeżyli i nie było to miłe przeżycia. Trwalo to jakieś pół godziny po czym na drogach były rzeki....
Kindzia 09:56, 28 lip 2014

Kasik napisał(a)
Kasiula, Twoje plecki zostaną zaopatrzone. Zrobimy relaksujący masaż- łóżko już uszykowane, olejek no i Karolcia czeka.

O matko! Aż taki luksus???
Kindzia 09:58, 28 lip 2014

anna_g napisał(a)
Piękne focie Kindzia. A fryzjer to Ty faktycznie jesteś pierwsza klasa. Ładnie Ci to wyszło.
Co do borówki amerykańskiej - to dwie mogą być na całkiem dobry smak. Ja nie mam, ale moi rodzice mają jedną (więcej mieli ale ostała się jedna tylko) - obecnie ma jakieś 4 lata i powiem Ci że zebrali z niej dobre parę kilogramów borówek... Az byłam zadziwiona że tyle - a one ciągle jeszcze są. Z tego co ważyli to 3,5 kg było, plus to że ja i moje chłopaki co niedzielę objadamy wszystko dojrzałe to jeszcze kolejne sporo deka były już mufinki z borówkami (choć nie są tak dobre jak z leśnymi), i takie tam wiesz... W każdym razie tą długą przemową chciałam powiedzieć, że nawet jeden fajny krzaczek to dużo dobrego jedzonka
We wtorek między 18-tą a 19-tą przywiozę Ci floksika dla Kasika oki?

To aż takie zbiory mogą być??? Niesamowite...Czyli jeden obowiązkowo wcisnąć trzeba

Dobrze Aniu, czekamy